Skip to content

Inbouw zwembad

Van den Heuvel zwembaden

Inbouw zwembad op maat

Wie graag zwemt in eigen tuin heeft de mogelijkheid om jaarlijks een opbouwzwembad neer te zetten. Tegenwoordig zijn die absoluut betaalbaar en u kunt ze in de winterperiode dikwijls afbreken. De hoge instap en beperkte robuustheid van dit soort baden zijn echter grote nadelen. Bovendien staan ze niet erg fraai in uw tuin. Wij van Van den Heuvel Zwembaden uit Gemert, geven u daarom in overweging om een zelf ontworpen inbouw zwembad in de grond van uw tuin te laten realiseren.

Eigen ontwerp inbouw zwembad, vrijwel alles is mogelijk

Anders dan bij een opbouwzwembad het geval is, zit u voor wat betreft een zelf ontworpen inbouw zwembad niet vast aan specifieke vormen en maten. Vrijwel alles is mogelijk. En dan hebben we het niet alleen over de lengte, de breedte en de vorm, zoals rechthoekig, rond of met een bocht. Ook de bodem- en trapsecties kunnen bij een inbouw zwembad op maat geheel naar eigen inzicht worden vormgegeven. Zo kunt u als fanatiek zwemmer bijvoorbeeld kiezen voor een diepere sectie waar u baantjes van bescheiden lengte kunt trekken. In een ander deel van het zwembad kunt u dan een ondiepe sectie laten realiseren waar uw kinderen tegelijkertijd heerlijk en veilig kunnen spelen.

Een eigen ontwerp qua inbouw zwembad biedt ook de mogelijkheid om geheel naar keuze specifieke systeemelementen te laten realiseren. Zo kunnen wij verschillende soorten (duurzame) technieken in uw zwemvoorziening integreren zoals zonnepanelen, zonnecollectoren en warmtepompsystemen.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Heerlijk zwemmen in uw eigen droomzwembad

Kiest u in uw eigen ontwerp inbouw zwembad voor doseren met chloor, met PH-regeling, met zout of tabletten als doseertechniek voor behoud van waterkwaliteit? Van den Heuvel biedt verschillende doseertechnieken. Wanneer u ons benadert voor een persoonlijk gesprek leggen wij u de voor- en nadelen vanzelfsprekend graag uit.

In gezamenlijk overleg realiseren wij voor u een compleet inbouw zwembad op maat, waar u nog lang van zult kunnen genieten.