Skip to content

Rechthoekig zwembad

Van den Heuvel zwembaden

Rechthoekig zwembad laten inbouwen

Rechthoekige inbouw zwembaden hebben een strak en modern karakter. Bij Van den Heuvel hebben we in onze 50-jarige bedrijfshistorie al meer dan 1000 zwembaden aangelegd. Een inbouw zwembad met de vorm van een rechthoek rusten wij graag uit met een natuurstenen looprand. Dat geeft de zwemzone extra aanzien. Wij kiezen hierbij standaard voor een breedte van 60 cm terwijl veel andere zwembadinstallateurs slechts 30 cm breedte aanhouden. Dit is een van de factoren waarin ons werk verschilt.

Inbouw zwembad kopen: een rechthoek-vorm is het meest gewild

In onze ervaring kiezen de meeste van onze klanten voor rechthoekige inbouw zwembaden. Die bieden namelijk de meeste mogelijkheden. Het zwembad kan eenvoudig worden voorzien van verschillende bodemdieptes. Op die manier kunnen kinderen veilig aan de ene kant spelen terwijl aan de andere kant van het bad zelfs een duikplank zou kunnen worden geïnstalleerd. Een inbouw zwembad in de vorm van een rechthoek past qua vorm bij veel moderne tuinen. Bovendien biedt zo’n bad voldoende lengte om zelfs heerlijk wat baantjes in te kunnen trekken. In geval van een rond of gelijkzijdig vierkant zwembad kan dat niet.

Besluit u een inbouw zwembad te kopen in de vorm van een rechthoek dan zijn er veel mogelijkheden om het zwemwater af te schermen van de omgeving. Afdekhoezen en zelfs houten afdekkingen zijn eenvoudig op dit type zwembad toe te passen.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Alle techniek onder één dak

Maar of u nu een rechthoekig, rond of anders gevormd inbouw zwembad besluit te kopen. De technieken ten aanzien van reiniging en filtering blijven dezelfde. Bij Van den Heuvel beschouwen we uw zwembad als een totaalsysteem. U kunt bij ons zelfs terecht voor duurzame oplossingen op het gebied van zwemwaterverwarming zoals zonneboilers en warmtepompen. Dergelijke technieken ontlasten het milieu en zijn bovendien goed voor uw portemonnee.

Wilt u de verlichting in uw zwembad op zonne-energie laten branden? Ook dat maken we bij Van den Heuvel graag mogelijk voor u. Contacteer ons gerust om alle mogelijkheden te bespreken.