Skip to content

inbouw zwembad Sint Michielsgestel

Van den Heuvel zwembaden

Zwembad in laten bouwen

Bent u van plan om een inbouw zwembad te kopen voor bij / in uw woning (of bedrijfspand) in Sint Michielsgestel? Waarom dan niet kiezen voor een partner direct bij u in de buurt? Sinds 1971 hebben wij inmiddels meer dan 1.000 zwembaden aangelegd op de meest uiteenlopende privélocaties in Brabant en omstreken. Daaruit hebben wij een ongekende expertise opgedaan die ons in staat stelt om maatwerk te leveren.

Ongeacht uw wensen of budget, wij kunnen u een geschikt aanbod doen voor de realisatie van een fijn inbouw zwembad binnen uw eigen privédomein.

Inbouw zwembad of opbouw zwembad kopen?

Van den Heuvel is specialist in de realisatie van ieder type inbouw zwembad. Twijfelt u in Sint Michielsgestel nog tussen een dergelijk type zwembad of een opbouw zwembad? Laat ons dan een beginnen met de voordelen van een inbouw zwembad te benoemen.

In tegenstelling tot een opbouwbad heeft een inbouwzwembad een permanent karakter. Het wordt ingebouwd in de grond van uw tuin. Dit geeft echter veel meer ontwerpvrijheid en leidt tot een veel prettigere instap. Besluit u een dergelijk bad te kopen, dan is het veel gemakkelijker om dat esthetisch fraai in uw tuin te integreren. Vanzelfsprekend is de levensduur van uw eigen inbouw zwembad in Sint Michielsgestel veel langer dan van een opbouw zwembad.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Fraai te integreren bij uw terras

Een zwembad dat niet wordt ingebouwd heeft vooral een functioneel karakter. Het biedt vooral verkoeling en speelplezier. De zichtbaarheid van de hoge wanden moet u maar voor lief nemen. Een lekkage zult u zo nu en dan moeten verhelpen. Besluit u een inbouw zwembad te kopen in Sint Michielsgestel, dan kunnen wij dit echter fraai en lekvrij aanleggen direct nabij uw terras. Uw bad is dan een echte eyecatcher en biedt zelfs verkoeling en toegevoegde waarde terwijl u er in een luie stoel naast zit.

Onze zwembadoplossingen staan voor luxe, wellness en zowel genieten als zwemmen op professioneel niveau. Wij bieden alles onder 1 dak voor een ultieme totaaloplossing t.a.v. eigen zwemfaciliteiten in uw woning of complex in Sint Michielsgestel.

Nodig ons uit en wij stellen in gezamenlijkheid vast waar uw voorkeur naar uit gaat.