Skip to content

Inbouw zwembad Uden

Van den Heuvel zwembaden

Bij Ezzy’s, het Zeesterbad en bij de Drie Essen in Uden kan men natuurlijk uitstekend terecht voor:

  • recreatief zwemmen.
  • oefenzwemmen
  • sportief zwemmen.

Deze baden bieden plezier en wellness voor alle leeftijden. Fijn voor u om zoveel zwemkeus te hebben wanneer u in Uden woonachtig bent. Maar het kan nog beter hoor. Want u kunt er namelijk ook voor kiezen om een eigen inbouw zwembad te kopen en te laten aanleggen in uw tuin.

Welk type inbouw zwembad kopen?

Van den Heuvel is uw specialist en gevestigd in het nabijgelegen Gemert. Wij komen graag bij u langs om uw behoeften te inventariseren. En er is nogal wat te kiezen wanneer u een eigen zwembad wilt laten aanleggen. Het type inbouwzwembad dat voor uw tuin in Uden geschikt is, is vooral afhankelijk van de ruimte die u heeft en van uw budget.

  • Een plungepool is een klein dompelbad waarin u kunt afkoelen en waarin u heerlijk kunt bubbelen.
  • In een middelgroot inbouw zwembad met rechthoekige of afgerond hoeken kunt u prima korte baantjes trekken.
  • Wilt u een multifunctionele faciliteit, dan kunnen wij een zwembad op maat voor u ontwerpen met aparte functionele gedeeltes en plateaus voor zwemmen, spelen en relaxen. Ideaal voor uw hele gezin in Uden.

Een inbouwzwembad is perfect inpasbaar in iedere tuin. Dankzij ons ruime assortiment aan installatietechnieken kunnen wij het zelfs (vrijwel) energieneutraal aanleggen. Zo kunnen we het zwemwater laten verwarmen d.m.v. zonnecollectoren en dergelijke.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Perfecte waterkwaliteit

Besluit u er gewoon voor te gaan en een eigen inbouw zwembad te kopen voor bij u thuis in Uden, dan heeft u bij ons de keuze uit diverse systemen die de waterkwaliteit bewaken. Filtering en dosering kan namelijk op verschillende manieren. Wij leggen u graag uit wat de voor- en nadelen zijn.

Wilt u het inbouw zwembad in Uden op een zeer natuurlijke manier in uw tuin inpassen? Wij kunnen ervoor zorgen. Dank hierbij aan de aanleg van speelse watervallen en dergelijke die uw zwembad ook in esthetisch opzicht het aanzien meer dan waar maken.