Skip to content

Inbouw zwembad voor uw woning Bakel

Van den Heuvel zwembaden

Klimatologisch is het zo dat men in het Noord-Brabantse Bakel van juni t/m augustus de meest aangename temperatuur heeft. De gemiddelde dagtemperatuur in juli bedraagt 23°C, iets warmer dan op de meeste andere plekken in Nederland. In onze visie als zwembadexperts is dat de ideale temperatuur om heerlijk te gaan zwemmen. Overweeg daarom eens om een inbouw zwembad te kopen in Bakel. Dan hoeft u geen zwemdag over te slaan.

Waarom dan juist een inbouw zwembad kopen in Bakel?

Kiest u voor de realisatie van een inbouw zwembad, dan kiest u voor diverse voordelen t.o.v. een opbouw zwembad. Bent u er ook helemaal klaar mee om zelf iedere zomer uw opbouw zwembad op te moeten zetten? Klaar met het aansluiten van pompen en het verhelpen van lekkages? Kies u voor een ingebouwd zwembad voor uw tuin in Bakel dan behoren al die problemen tot het verleden.

Een inbouw zwembad biedt een instap op grondniveau en is qua afmetingen, vorm en inwendige inrichting geheel naar wens vorm te geven. Duiken is vaak mogelijk maar vanzelfsprekend kunt u alsnog een trappensectie kopen om de instap te vergemakkelijken.  Het is bovendien een fraaie aanwinst voor uw tuin.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Van den Heuvel loodst u door het woud van keuzemogelijkheden

Besluit u een inbouw zwembad te kopen dan komt er heel wat op uw af. Wij bieden weliswaar oplossingen voor vrijwel elke portemonnee, maar ook binnen de verschillende budgetten heeft u diverse opties. Een ingebouwd zwembad is meer dan een plas water. Het is een complex technisch systeem dat dag en nacht functioneert in uw tuin in Bakel. Kiest u voor extra milieubewust en energieneutraal? Wij realiseren het voor u.

Ook wanneer u bij de gemiddelde winterse temperatuur van 5°C in januari in Bakel wilt zwemmen kunnen wij u van dienst zijn. En beschikt u over ruimte binnen of over een overkapt gedeelte? Ook voor een dergelijke ruimte kunt u een inbouw zwembad kopen.