Skip to content

Inbouw zwembad

Van den Heuvel zwembaden

Kleine tuin maar toch met zwembad?

Houdt u van zwemmen en zou u wel over een eigen zwembad thuis willen beschikken? Van den Heuvel uit Gemert biedt niet alleen mogelijkheden voor elk budget, maar ook voor elke tuin. Ook voor een geschikt zwembad voor een kleine tuin kan men bij ons terecht. Men noemt dit ook wel een plonsbad of ‘plungepool’.

Kiest men voor een zwembad dan is inbouw vanzelfsprekend de fraaiste optie. Op die manier komt het waterlevel op grondniveau te liggen en heeft u een prettige instap. U hoeft niet de hele tijd tegen de lelijke zijwanden van het (opbouw)zwembad op te kijken. Een klein zwembad zoals een plungepool in de tuin, kan toch op fraaie wijze worden ingepast in de huidige situatie.

Kleine tuin met zwembad? geen probleem!

Een inbouw zwembad type plungepool kan in diverse formaten geleverd worden maar is indicatief ongeveer 2 bij 2 meter. Het betreft een klein, ondiep ‘gat’ dat wordt voorzien van een trapje voor een prettige instap. Al naar gelang uw wensen kunnen wij dit bad aan de zijkanten uitrusten met zitgedeelten onderwater zodat u heerlijk kunt relaxen. Geïntegreerde ledverlichting mag vanzelfsprekend niet ontbreken. Een dergelijke zwemfaciliteit is dus niet geschikt om baantjes in te trekken maar vooral om lekker in af te koelen. Eventueel kunnen wij het bad voorzien van jetstreams en dergelijke, waardoor een dergelijk klein zwembad in uw tuin ook kan fungeren als bubbelbad.

En in tegenstelling tot grotere, vele meterslange zwemfaciliteiten, kost een dergelijk klein zwembad schoonhouden u nauwelijks inspanning.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Ook voor uw tuin zijn er mogelijkheden

Vervang uw onderhoudsgevoelige gras voor een klein zwembad. U vergroot daarmee de meerwaarde die uw tuin kan bieden aanzienlijk. Bij Van den Heuvel kunt u alle faciliteiten kopen die u maar nodig heeft, inclusief een esthetisch fraaie afdekking voor de wintermaanden wanneer u uw zwembad niet gebruikt. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Schets ons uw huidige tuinindeling en wij komen met een ontwerp. In iedere situatie zijn wij in staat om een passende oplossing te realiseren.