Skip to content

Inbouw zwembad

Van den Heuvel zwembaden

Inbouw zwembad in kleine tuin

Een kleine tuin noodzaakt tot de inbouw van een zwembad dat ook relatief klein is qua afmetingen. Maar ook voor personen met een wat kleiner perceel is het vanzelfsprekend mogelijk om heerlijk van een privézwembad te kunnen genieten. Dit vraagt alleen om wat meer passen en meten en wellicht om een kritischer ontwerp. Op die manier kunt u immers optimaal van uw tuin met klein ingebouwd zwembad genieten.

Met 50 jaar ervaring op het gebied van zwembadbouw heeft Van den Heuvel in Gemert ook veel affiniteit opgedaan met de aanleg van kleine zwembaden. Die expertise nemen we graag mee naar uw locatie voor een ideale oplossing.

Klein zwembad in uw tuin: dat kan zeker!

Of wij nu de inbouw van een zwembad dat klein of groot is mogen verzorgen, wij zorgen altijd voor een optimaal ontwerp in relatie tot uw tuin. Op die manier heeft het zwembad niet alleen een functionele meerwaarde, maar zorgt het ook voor extra verfraaiing van uw tuin. Wilt u graag binnen baden? Wij kunnen vanzelfsprekend ook de inbouw van een zwembad verzorgen dat klein genoeg is om het op een overdekte locatie te kunnen plaatsen waar de ruimte beperkt is.

In de afgelopen 5 decennia hebben wij al meer dan 1000 projecten voor onze rekening genomen. Voor het realiseren van een klein inbouw zwembad draaien wij onze hand niet om. Maar al onze projecten geven wij 100% van onze aandacht. Want wij weten dat we een grote bijdrage kunnen leveren aan uw gevoel van welzijn en wellness thuis.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Van den Heuvel voor op het gebied van zwembadrealisatie en -levering

Laat ons t.a.v. uw klein zwembad de inbouw verzorgen. Wij ontwerpen een totaaloplossing voor u die onderhoudsvriendelijk, energiezuinig en in esthetisch opzicht fraai is. Wij zijn in staat om diverse systemen te installeren voor schoonwater en waterbehandeling. Wij leggen u graag alle opties uit die er zijn t.a.v. kleine inbouw zwembaden. Op die manier kunt u op basis van de juiste informatie een keuze maken die het beste bij uw situatie past.