Skip to content

Kosten aanleg zwembad

Van den Heuvel zwembaden

Hoeveel kost een zwembad?

Aan zwembad aanleg in eigen tuin is vanzelfsprekend een prijs verbonden. De kosten voor aanleg van een zwembad zijn afhankelijk van diverse factoren. In geval van een inbouwzwembad is het vanzelfsprekend noodzakelijk om graafwerkzaamheden te verrichten en de grond en eventuele fundering te verstevigen. In geval van een eenvoudig opbouwzwembad is dat niet het geval, maar de levensduur van zo’n zwembad is dan ook veel geringer.

Dat de afmetingen van het zwembad in aanleg ook een cruciale rol spelen mag voor zich spreken. En daarbij is het ook nog eens van belang voor welk materiaal men kiest. Zo is een inbouw zwembad van staal in de regel per oppervlaktemeter goedkoper dan een bad vervaardigd uit polyester.

Zwembad aanleg: meerprijs voor hoogwaardige installatietechnieken

De totale configuratie kan bij de aanleg van een zwembad eenvoudig en dus relatief goedkoop gehouden worden. Om het zwemwater te laten reinigen is het wel noodzakelijk dat de elektrotechnische installatie voldoende capaciteit heeft, in elk geval in relatie tot de omvang van de voorziening.

Om bij zwembad aanleg de prijs te beperken kunt u wel af zien van speciale features zoals automatische bodemreiniging en omtrekskimming. Realiseer u echter wel dat dat ervoor zorgt dat u veel meer handmatig onderhoud zult moeten verrichten.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Voor ieder budget een oplossing

Vandaag de dag is er veel mogelijk bij de aanleg van een zwembad. Wilt u de omvang beperken maar toch kunnen zwemmen in uw zwemvoorziening? Door middel van jetstreams die stroming met een volledig instelbare kracht genereren, wordt het mogelijk om ook in een bad met een kleine oppervlakte sportief actief te zijn.

Neem vrijblijvend contact met ons op en samen stellen wij een ontwerpplan op dat past binnen uw budget. Van den Heuvel weet de kosten te beperken en maakt daarmee zwemmen thuis voor nagenoeg iedereen mogelijk.