Skip to content

Kosten zwembad inbouwen

Van den Heuvel zwembaden

Inbouw zwembaden kopen: hoge kwaliteit en beheersbare kosten

Veel mensen hebben de droom een eigen zwembad te laten inbouwen in de tuin of in een overdekt deel van de woning. Op die manier hoeft men nooit meer het huis uit om te kunnen genieten van eigen zwemfaciliteiten. Een inbouw zwembad laten plaatsen is een project dat u compleet kunt overlaten aan Van den Heuvel Zwembaden uit Gemert. Met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van zwembadbouw zijn wij dé aangewezen partij om u bij te staan van adviesfase tot realisatie. En wij hebben goed nieuws voor u want een zwembad inbouwen, dat hoeft helemaal niet zoveel te kosten.

Wat kost een inbouw zwembad dan?

Vrijwel ieder inbouwzwembad is uniek en kent daarom een specifieke prijs. Dit is mede afhankelijk van uw keuzes ten aanzien van:

De kosten van een inbouw zwembad hangen bovendien voor een deel samen met de omvang van het bad. Beschikt u over een groot perceel of kiest u voor een klein inbouw zwembad in uw tuin? Een en ander is afhankelijk van de beschikbare ruimte. Zoals de naam als zegt wordt een ingebouwd zwembad ingegraven ín de grond. Realisatie daarvan is een stuk complexer dan opbouw óp de grond en een zwembad inbouwen brengt daarom extra kosten met zich mee. Onder andere de instap als ook het onderhoud zijn echter veel gunstiger en de doorlopende kosten van een inbouw zwembad zijn dan ook juist vaak een stuk lager.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Zwembad inbouwen i.p.v. opbouwen in uw tuin: goed idee!

Een zwembad kopen en laten inbouwen is in aanschaf wat duurder maar bespaart op langere termijn ook kosten. De grond heeft een isolerende werking en zorgt ervoor dat de watertemperatuur beter behouden blijft. Bovendien hoeft men inbouw zwembaden niet te laten opbouwen en afbreken. Ook daarmee bespaart u kosten. Toch zijn het vooral de luxe, het gemak en het aanzicht die de prijs van een inbouwzwembad in onze visie rechtvaardigen.

Vanzelfsprekend vernemen wij graag uw uitgebreide verwachtingen zodat wij van Van den Heuvel Zwembaden, een offerte op maat aan u kunnen uitbrengen.