Skip to content

Luxe zwembad in de tuin

Van den Heuvel zwembaden

Zwembad laten plaatsen in de tuin

Zwemmen in eigen faciliteiten vormt een meerwaarde voor uw woonplezier. Niet langer bent u genoodzaakt om elders verkoeling te zoeken of om uw geliefde zwemsport te beoefenen. Heeft u de ruimte en het budget, laat dan een luxe buiten zwembad realiseren door Van den Heuvel Zwembaden. Al vanaf 1971 realiseren wij privé-zwemfaciliteiten volgens ons zelf ontworpen concept.

De hoge waterlijn die de droogstaande folierand aan het oog onttrekt, vormt een van de kenmerken van ons concept. Daarnaast passen wij overloopsystemen toe die waarborgen dat bewegend water niet lang blijft naklotsen. Door middel van onze automatische bodemreiniging systemen, realiseren wij een luxe zwembad voor u dat niet intensief handmatig hoeft te worden onderhouden.

Alles voor uw luxe zwembad

Van den Heuvel houdt het proces van ontwerp tot realisatie geheel voor u in eigen hand. Of u nu een luxe binnen zwembad of een luxe buiten zwembad wilt laten realiseren, laat het gerust aan ons over. Beschikt u al over een eigen zwemfaciliteit maar is die technisch en esthetisch gedateerd? Ook vakkundige renovatie is voor ons geen probleem.

Met name de toegepaste installatietechnieken hebben zich de afgelopen jaren in snel tempo ontwikkeld. Steeds weer komen er nieuwe waterfiltersystemen op de markt met telkens unieke eigenschappen. Bij ons kunt u t.b.v. het waarborgen van de waterkwaliteit onder andere kiezen uit filtering o.b.v. filterzand en filterglas. Voor de aanleg van uw luxe zwembad binnen of buiten kunt u daarnaast kiezen uit diverse doseertechnieken waarmee de waterkwaliteit wordt bewaakt.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Goed voor het milieu

Kiest u voor een luxe buiten zwembad, dan hoeft u nooit meer in een koud zwembad te zwemmen. Wij kunnen diverse energiezuinige verwarmingstechnieken installeren waaronder:

  • Warmtepompen die de buitenlucht gebruiken als verwarmingsbron;
  • Zonnecollectoren die de energie van de zon benutten om het water op te warmen;
  • Warmtewisselsystemen die de warmte uit andere systemen effectief omzetten in warm water.

Luxe maar toch betaalbaar! Dat kan alleen een zwembad van Van den Heuvel zijn.