Skip to content

Makkelijk uw zwembad schoonhouden

Van den Heuvel zwembaden

Zonder veel moeite uw zwembad schoonhouden

De schoonmaak van een eigen zwembad is menigeen een doorn in het oog. Beperking van die noodzaak begint echter al bij de eerste aanleg van uw zwemfaciliteit. Houdt u niet van schoonmaken? Zwembad-installatiebedrijf Van den Heuvel uit Gemert realiseert voor u een uiterst onderhoudsvriendelijk ontwerp. Wij waarborgen dat u vooral geniet en weinig last heeft van de beslommeringen t.a.v. uw zwembadinvestering.

Automatisch schoonhouden van uw zwembad

Wij implementeren desgewenst een aantal faciliteiten die nagenoeg automatisch uw zwembad schoonmaken. De toepassing van omtrek-skimming zorgt er bijvoorbeeld voor dat drijfvuil periodiek aan de gehele omtrek van het zwembad geautomatiseerd wordt afgevoerd. Op die manier krijgt het vuil niet de kans om zich te delen en het water verder te vertroebelen.

Voor het schoonmaken van de bodem en wanden van uw zwembad kunnen wij diverse zwembadrobots leveren. Die reinigen het oppervlakkige vuil waaronder zandkorrels, vallende blaadjes en gaan algvorming tegen.

Vanzelfsprekend leveren ook de reinigingssystemen o.b.v. zand-, filterglas en chloordosering een grote bijdrage aan het schoonmaken van uw zwembad op micro-organisch niveau. Ook zoutelektrolyse zorgt voor continue reiniging op microniveau. Een dergelijk ‘chloorfabriekje’ fungeert als een volledig intelligent regelsysteem en zorgt voor een continue dosering van chloor al naar gelang de periodiek gemeten waarden.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Ook voor een onderhoudscontract

Wij proberen onze systemen altijd zo autonoom mogelijk op te leveren voor wat betreft de schoonmaak van uw zwembad. Maar u kunt ons vanzelfsprekend ook altijd inschakelen voor dergelijke werkzaamheden en onderhoud. Dat kan zowel op ad-hoc als op contractbasis.

Wilt u dat allemaal niet, is uw budget beperkt maar wilt u toch een onderhoudsarm zwembad? Kies dan wellicht voor de installatie van een zogenaamde ‘plungepool’ in uw tuin. Zo’n klein zwembadje schoonmaken is door u zelf namelijk in een oogwenk gebeurd. En dan geniet u toch van een vaste, eigen zwemfaciliteit.

Van den Heuvel Zwembaden denkt altijd vanuit de klant. En wat onze klant wil, dat is ‘gemak’. Dat is ‘genieten’.