Skip to content

Mini inbouw zwembad

Van den Heuvel zwembaden

Kies voor een mini inbouw zwembad in uw tuin

Bent u geen groot fan van zwemmen? Trekt u niet graag dagelijks baantjes en heeft u een broertje dood aan intensief onderhoud? Maar zou u op een warme dag of na gebruikmaking van uw thuis-sauna wel graag wat verkoeling willen? Laat dan door Van den Heuvel Zwembaden een minizwembad in uw tuin aanleggen.

Zo’n mini zwembad wordt ook wel een ‘plunge pool’ of dompelbad genoemd. Zelfs de oude Romeinen kenden dit concept al. Het betreft een bad van beperkte afmetingen waarin u heerlijk even kunt afkoelen. Zwemmen, duiken, spatteren en spelen is er niet bij. Maar dat is vast ook niet waar u behoefte aan heeft.

Geweldig, zo’n vast mini zwembad in uw tuin

Let wel, we hebben het hier niet over een opzet- of opbouwzwembad maar over een heus mini zwembad geschikt voor inbouw in de grond. Samen bepalen we de juiste plek in uw tuin. Door de beperkte afmetingen gaat er geen essentiële ruimte verloren en kan het zwembad eenvoudig in een uithoek worden aangelegd. Door de lage instap is het veel comfortabeler dan een opbouw zwembad. Het is bovendien mogelijk om een dergelijk mini inbouw zwembad naar eigen wens vorm te geven voor wat betreft afmetingen en dieptes. Ook kan een speciale instap worden gerealiseerd met behulp van trappen.

Wij maken graag een ontwerp van een mini zwembad op maat voor u. En we zorgen ervoor dat het design perfect is afgestemd op uw tuin.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Nauwelijks onderhoud, doorlopende kosten en bovendien aantrekkelijk geprijsd

Twijfelt u over de realisatie van een mini zwembad in uw tuin vanwege het investeringsbedrag en de toekomstige kosten voor gebruik van water, reinigingsmiddelen en elektriciteit? Een mini inbouw zwembad kost in de regel hooguit een kwart van de aanleg van een groot zwembad. Door de beperkte hoeveelheid water is het verbruik aan middelen en energie om de waterkwaliteit op peil te houden bovendien uiterst beperkt.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw eigen minizwembad door te spreken. Op basis van uw wensen stellen wij dan een aantrekkelijke maatwerkofferte voor u op.