Skip to content

Zwembad service Brabant

Van den Heuvel zwembaden

deskundig zwembadonderhoud in Eersel

Bent u een fanaat t.a.v. zwemmen en zelfs zodanig dat u over een eigen zwemfaciliteit aan huis beschikt? In dat geval kent u Van den Heuvel Zwembaden waarschijnlijk al wel. Diverse van onze vaste klanten t.a.v. zwembad onderhoud bevinden zich in de regio Eersel.

Vanuit ons bedrijf bieden wij echter complete zwembad service aan. Ook voor het plaatsen van een nieuw zwembad of voor zwembad renovatie kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht.

Waarom Van den Heuvel voor het plaatsen van een nieuw zwembad of voor renovatie?

Wij hebben gemerkt dat zwembad onderhoud een cruciaal aspect is voor veel van onze klanten. De moeite die zij er zelf voor willen doen en de kosten voor uitbesteding ervan willen zij beperken. Onze werkwijze past daar volledig bij. Vanzelfsprekend kunt u bij ons terecht voor een onderhoudscontract. Echter een beperkte noodzaak tot zwembad onderhoud is in al onze ontwerpen opgesloten.

In de 50 jaar dat wij in de branche actief zijn, hebben we onze eigen concepten, systemen en technieken ontwikkeld. Ons uniek systeem dat wij bij u in Eersel kunnen realiseren in een nieuw of gerenoveerd zwembad, zorgt ervoor dat onderhoud maar mondjesmaat nodig is. U zwemt altijd in heerlijk rustig en glashelder water. Vervuiling wordt automatisch afgevoerd.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Een oplossing voor ieder budget

Van den Heuvel staat tot u dienst. Profiteer van ons probleemoplossend vermogen en de enorme mogelijkheden die wij u in Eersel kunnen bieden t.a.v. zwembad service en -realisatie. Zelfs in kleine tuinen past een zwembad. En zelfs in kleine zwembaden weten wij sportief zwemmen mogelijk te maken. Maar ook wanneer u een groot zwembad wilt laten plaatsen met meerdere secties bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilt u weten wat er mogelijk is op het gebied van zwembad renovatie voor u in Eersel? Wij zorgen ervoor dat uw bad weer modern en als nieuw is. Indien gewenst kunnen wij u referentieprojecten tonen die u zullen inspireren.