Skip to content

Overdekt inbouw zwembad

Van den Heuvel zwembaden

Overdekt inbouw zwembad of inbouw zwembad met cover

Wilt u thuis direct bij uw woning heerlijk kunnen zwemmen in kristalhelder water van perfecte temperatuur? Overweeg dan eens om een inbouw zwembad met rolluik te laten installeren. De lamelsystemen ter afdekking in ons assortiment hebben diverse functies. Ze zorgen ervoor dat grove vervuiling minder direct in het water terechtkomt en hebben bovendien een isolerende functie waardoor de watertemperatuur beter behouden wordt.

Dit lamel gebaseerde ‘rolluik’ t.b.v. uw inbouw zwembad kan zelfs worden voorzien van een opwarmingsfaciliteit waardoor het de watertemperatuur kan verhogen. Een dergelijk systeem zorgt ervoor dat u heerlijk kunt zwemmen in eigen tuin in vrijwel alle jaargetijden.

Of kiest u voor een eenvoudige cover voor uw inbouw zwembad?

Een inbouw zwembad met een gewone cover is een alternatief voor een dergelijk hoogwaardig multifunctioneel rolluiksysteem. Ook een dergelijke afdekking werkt:

  • energiebesparend;
  • onderhoud verminderend;
  • isolerend.

U kunt kiezen uit diverse opties zoals een cover voor uw inbouw zwembad op basis van noppenfolie, foam afdekking of afdekking met een winterzeil. Met deze laatste optie zorgt u dat uw inbouw zwembad in de vroege lente extra snel gereed is om weer heerlijk door u gebruikt te worden. Aan iedere optie hangt een ander prijskaartje en wij van Van den Heuvel zwembaden, zwembadexpert bij uitstek, lichten u er graag over voor.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Kies voor de luxe van een eigen zwemfaciliteit

Wilt u echt op iedere willekeurig dag van het jaar kunnen zwemmen, dan kunt u ook overwegen om een overdekt inbouw zwembad te kopen. Een (semi) overdekt inbouw zwembad heeft als voordeel dat het water vanzelf veel minder snel vervuilt en dat de temperatuurbeheersing veel gemakkelijker verloopt. Beschikt u over ruimte in uw huis of pand, dan is dit een ideale wellness-faciliteit. Ook een overkapping zonder zijwanden zorgt ervoor dat u vroeger en later in het seizoen nog van uw zwembad kunt genieten.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Die zijn nagenoeg eindeloos.