Skip to content

Overweegt u zwembadbouw in Brabant?

Van den Heuvel zwembaden

Professionele zwembadbouw in Brabant

Heeft u zich gerealiseerd dat een zwemfaciliteit in eigen tuin geen overbodige luxe is? In onze visie is het een noodzaak om het hoofd de komende jaren koel te kunnen houden. Een zwembad in eigen tuin draagt op diverse fronten bij aan uw gezondheid. Dan praten we niet alleen over afkoeling maar ook over de voor mensen broodnodige gezonde beweging en ontspanning. Gelukkig zijn er diverse zwembadbouwers actief in uw regio.

Er is echter maar 1 zwembadbouwer wiens ervaring teruggaat tot de jaren ’70 van de vorige eeuw: Van den Heuvel Zwembaden. Wij zijn gevestigd in Gemert in het hart van Oostelijk Brabant en houden ons al meer dan 50 jaar bezig met zwembadbouw.

Waarom zou u kiezen voor zwembadbouwer Van den Heuvel?

Via internet vindt u 10-tallen zwembadbouwers waar u terecht kunt voor een offerte. Veel van deze aanbieders hebben specifieke voorkeuren voor wat betreft hun werkwijze. De kans is groot dat ze een ontwerp voor u opstellen dat beter past bij hun eigen kunde dan bij uw wensen.

In de 5 decennia dat wij ons al bezig houden met zwembadbouw, hebben we een goed beeld gekregen van de verschillende zwembehoeften die er leven onder particulieren in Brabant en hebben we die behoeften ook zien veranderen. Een en ander heeft geleid tot ontwikkeling van eigen integrale systemen die zwemplezier, onderhoudsgemak en energiezuinigheid optimaal met elkaar combineren.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Uw behoefte: ons startpunt

Wij zijn geïnteresseerd in uw specifieke behoefte als thuiszwemmer. Daarbij realiseren we ons dat de wensen van onze klanten sterk uiteen kunnen lopen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij echter affiniteit met een breed scala aan ontwerpen, variërend van een groot multifunctioneel en multisectioneel zwembad tot een klein dompelbad dat vooral dient ter verkoeling.

Zwembadbouwer Van den Heuvel hanteert de meest klantgerichte houding en heeft daar zijn volledige leverings- en serviceprogramma op aangepast. Zowel voor realisatie als voor after sales service bent u bij ons aan het juiste en het beste adres in Brabant.