Skip to content

Particulier zwembad plaatsen in Son

Van den Heuvel zwembaden

plaats uw droomzwembad

Hoge zomerse temperaturen zijn tegenwoordig aan de orde van de dag. Op zo’n dag waarop het kwik boven de 30 graden uitstijgt, kan men eigenlijk vrijwel niets anders doen dan gaan zwemmen om af te koelen. Een openbaar zwembad kent sluitingstijden. Maar s ’avonds is het dikwijls ook nog warm. Wat is er dan heerlijker om uw eigen tuin in te lopen en zo in uw eigen zwembad te kunnen springen om op ieder willekeurig moment te kunnen afkoelen? Zwembad service Van den Heuvel maakt het voor u mogelijk in Son.

Zwembad onderhoud is nauwelijks nog nodig met ons unieke systeem

Gevestigd in Oost-Brabant is Van den Heuvel dé zwembadspecialist in de regio Eindhoven,waaronder uw woonplaats Son. Menig particulier heeft een broertje dood aan intensief zwembad onderhoud. Vandaar dat wij in de loop van ons ruim 50-jarige bestaan een ideaal zwemsysteem hebben uitgedokterd dat vooral voorziet in genieten en dat de onderhoudslast beperkt. Omtrek-skimming en automatische bodemreiniging zijn technieken die wij graag toepassen in situaties waarin een extreem onderhoudsarm ontwerp gevraagd wordt.

Voor het periodiek zwemklaar maken van uw zwemfaciliteit kunt u desondanks natuurlijk een beroep op ons doen. De zwembad service van Van den Heuvel is erop gericht om u compleet te ontzorgen.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Ook voor het updaten van uw zwemfaciliteit

Wij zijn in staat om een zwemoplossing te realiseren in iedere tuin, ongeacht de omvang en uitstraling daarvan. Wij combineren moderne functionele en energiezuinige technieken met esthetisch fraaie materialen en realiseren een topkwaliteit afwerking. Hoe uw tuin in Son er ook uitziet, wij kunnen er een passende zwemfaciliteit in realiseren. Is uw huidige zwemfaciliteit verouderd, dan verzorgen wij een complete zwembad renovatie door tegels te vervangen, de verwarming en filtering te updaten en door de folie te vernieuwen.

Tevens kunt u bij ons terecht voor modernisering van uw zwembad door het laten plaatsen van moderne voorzieningen in uw zwembad zoals fraaie inbouwtrappen of sfeervolle Ledverlichting. Een lust voor het oog!