Skip to content

Privé zwembad aanleg in den Bosch

Van den Heuvel zwembaden

Voor echte zwemliefhebber

’s Hertogenbosch staat bekend om het water rondom de stad. Rivieren en kanalen waaronder de Zuid-Willemsvaart zijn dichtbij. En al zie je dit minder gemakkelijk, ook onder de stad stroomt het water rijkelijk, namelijk door de inmiddels beroemde Binnendieze. En waar water is, daar wordt veel gezwommen. Maar bij voorkeur niet in de genoemde vaarten. Bent u een zwemliefhebber, dan kunt ook u een zwembad kopen voor gebruik in eigen tuin.

Voordelen zwembad installatie in ’s Hertogenbosch

Neem nu die Binnendieze. Wist u dat deze historische trekpleister nog geen halve eeuw geleden nog als open riool fungeerde? Niet bepaald uitnodigend om daar een duik in te nemen natuurlijk. De kwaliteit van het water alsmede de temperatuur ervan zijn van evident belang voor een goede zwemervaring. Als regionaal georiënteerd zwembadbouwer realiseert Van den Heuvel voor u een zwemsysteem op locatie. Voorzien van de modernste filter- en automatische reinigingstechnieken.

Natuurlijk heeft u in de regio Den Bosch ook de mogelijkheid om te zwemmen in prima openbare gelegenheden. Besluit u een eigen zwembad te kopen dan heeft u die voorziening echter helemaal voor u alleen. Geen sluitingstijden. Nooit meer drukte en entree. Dat is wellness van topniveau.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Onze mogelijkheden

Zwembad installatie bestaat uit een groot aantal aspecten. Van den Heuvel beheerst die als geen andere zwembadbouwer in uw regio ’s Hertogenbosch. Wij hebben aandacht voor de verschillende gebruiksfuncties zoals spelen, ontspannen en sporten en ontwerpen een combi al naar gelang uw wensen. We passen uw zwemfaciliteit esthetisch gezien fraai in in uw tuin. Energiezuinigheid is vanzelfsprekend van groot belang, evenals een autonoom functionerende installatie waar u weinig omkijken naar heeft en waar u vooral van kunt genieten.

Kies nu ook voor zwembad aanleg in eigen tuin in Den Bosch. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!