Skip to content

Rond zwembad inbouwen

Van den Heuvel zwembaden

Klein rond zwembad of groot rond zwembad

Kiest u voor een inbouwzwembad in plaats van voor een opbouwzwembad, dan wordt het zwembad permanent (in uw tuin) ingegraven. U kunt uit verschillende soorten vormen kiezen, variërend van vierkant tot rechthoekig en zelfs met meer zijden dan 4 indien u dat wenst. Een volledig rond zwembad kopen is vanzelfsprekend ook een optie.

Inbouw zwembad dat rond is, is ideaal voor kinderen

Een rond zwembad is meestal wat beperkter in lengte. Wilt u het bad in uw privédomein bijvoorbeeld gebruiken om baantjes te trekken dan is deze vorm niet aan te bevelen. Een rechthoekig zwembad met lange zijden geeft u meer mogelijkheden om de echte zwemervaring in eigen tuin te beleven.

Een zwembad kopen dat rond is wordt in onze ervaring veelal gedaan door mensen met kleine kinderen. Een dergelijk zwembad is namelijk vanuit alle hoeken snel en direct bereikbaar en dat vergoot de veiligheid. In een dergelijk pierenbad kunt u zelf verkoeling vinden op warme dagen en uw kinderen kunnen urenlang heerlijk in een kring spelen in een rond zwembad. Inbouw van dergelijke baden is de corebusiness van ons bedrijf: Van den Heuvel Zwembaden te Gemert. Ons bedrijf kan bogen op maar liefst 5 decennia aan zwembadervaring.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Ovaal, een fraaie tussenoplossing

Houdt u zelf van wat speelsere vormen en is een rechthoekig zwembad u te strak van vorm? Kies dan voor een ovale vorm. U kiest dan voor een groot zwembad met afgeronde hoeken dat voldoende lengte heeft om zwemslagen in uit te kunnen voeren. Het voordeel van zo’n semi-rond (ovaal) zwembad is dat veel van onze gunstig geprijsde zwembadaccessoires, variërend van trappen tot duikplanken er gewoon in toe te passen zijn. Dit in tegenstelling tot een inbouw zwembad dat daadwerkelijk volledig rond is en dikwijls speciale accessoires vergt.

Bij Van den Heuvel staan uw wensen voorop. Wilt u een zwembad kopen? Rond, vierkant, rechthoekig of een speciale vorm? Neem gerust contact met ons op. Wij zullen de mogelijkheden en de voor- en nadelen van iedere optie met u bespreken. Vanzelfsprekend kunt u rekenen op ons objectief advies.