Skip to content

Spa zwembad

Van den Heuvel zwembaden

Bent u er wel klaar mee om voortdurend op en neer te moeten rijden naar het zwembad en het welnnesscentrum? Wilt u zowel kunnen zwemmen als genieten op tijdstippen dat het u uitkomt? En wilt u de drukte vermijden? Kies dan voor de aanleg van een zwembad spa in uw eigen tuin.

Een spa zwembad biedt het beste van 2 werelden. Een dergelijk inbouwzwembad kent meerdere secties waarin u kunt ontspannen, waarin u kunt zwemmen en waarin uw kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Sporten, spelen en genieten in 1 dus!

Voordelen zwembad spa

Van oorsprong is een spa een qua oppervlakte klein bad waarin men heerlijk kan bubbelen en ontspannen. De aanleg van een dergelijke faciliteit hoeft niet veel ruimte te kosten en is in vrijwel iedere tuin te realiseren. Wist u dat een spa zwembad u echter ook de mogelijkheid kan bieden om de zwemsport te beoefenen? Dat kan zelfs in een kleine ruimte. Want de jetstreams die zorgen voor het bruisen en bubbelen kunnen ook zo worden opgesteld dat ze in staat zijn om tegenstroming te genereren. U kunt dan een zweminspanning leveren terwijl u op dezelfde positie in het bad blijft zwemmen.

Het is ook mogelijk om via Van den Heuvel een spa zwembad te kopen en te laten aanleggen met wat meer lengte. U beweegt zich dan daadwerkelijk voort tijdens het zwemmen. Door het bad uit te rusten met een aparte ‘zithoek’ kan ook een wellnessgedeelte worden aangebracht waar men kan ontspannen. Door toepassing van bijzondere ledverlichting verandert uw ‘sportbad’ in een oogwenk in een ware ‘wellnessfaciliteit’.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Ongekende mogelijkheden en alles onder 1 dak

Van den Heuvel biedt mogelijkheden voor iedere zwemliefhebber, ongeacht zijn / haar budget. Zou u graag een aparte offerte van ons willen ontvangen voor een zwembad en een aparte spa te realiseren in uw privédomein? Wij zorgen voor een oplossing die volledig past bij uw huidige architectuur en tuininrichting.

Wij zijn bekwaam in zowel esthetisch als technisch opzicht. Onze ervaring met het plaatsen van zwembaden bij o.a. particulieren gaat dan ook meer dan 50 jaar terug.