Skip to content

Uw droomzwembad in Veldhoven

Van den Heuvel zwembaden

Ontdek de mogelijkheden voor uw tuin

Heeft u ooit nagedacht om uw eigen zwembad in de tuin in Veldhoven te laten plaatsen? Van den Heuvel zwembaden kan van deze gedachte de realiteit maken met de kennis en passie van het bedrijf. Stelt u zich eens voor: een heerlijke duik op een warme zomerdag, gewoon bij u thuis. Geen files naar het plaatselijke zwembad of strijden om een parkeerplek. Met een ingebouwd zwembad in uw tuin creëert Van den Heuvel zwembaden niet alleen een luxe uitstraling, maar ook een persoonlijke plek waar u elk moment van de dag van kunt genieten.

Maatwerk oplossingen voor elke tuin

Elke tuin in Veldhoven is uniek, en dat begrijpt Van den Heuvel zwembaden als geen ander. Zij bieden oplossingen op maat die perfect passen bij uw wensen en de mogelijkheden van uw tuin. Of u nu een grote landelijke tuin heeft of een knusse stadstuin, voor elk type en formaat tuin zijn er zwembaden die aansluiten bij uw levensstijl en voorkeuren. Het proces begint met een persoonlijk gesprek waarin uw wensen en ideeën centraal staan. Vervolgens wordt er een ontwerp gemaakt dat precies past bij wat u voor ogen heeft. Uw tuin in Veldhoven wordt zo een plek waar u niet alleen kunt ontspannen maar ook trots op kunt zijn.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Zorgeloos genieten met Van den Heuvel zwembaden

Een ingebouwd zwembad tuin aanleggen is een investering in uw levenskwaliteit. Van den Heuvel zwembaden neemt alle zorgen uit uw handen; van het ontwerp tot de realisatie. Ons team van ervaren professionals zorgt ervoor dat het hele proces soepel verloopt, met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. En ook na de oplevering kunt u rekenen op onze uitstekende service. Of het nu gaat om onderhoud, reparaties of gewoon advies over hoe u het beste van uw zwembad kunt genieten, we staan altijd voor u klaar. Met een zwembaden voor van Van den Heuvel zwembaden in Veldhoven haalt u dus niet alleen een stukje luxe in huis, maar ook gemoedsrust.

Bent u woonachtig in Veldhoven en bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor het aanleggen van een zwembad bij u in de tuin? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons voor al uw vragen.