Skip to content

Inbouw zwembad kopen Heusden

Van den Heuvel zwembaden

Overweeg om een inbouw zwembad te kopen in Heusden

Bent u woonachtig in Heusen, het pittoreske vestingstadje gelegen aan de Maas en de Bergsche Maas? Deze ‘Maasstad’ kenmerkt zich in de breedst mogelijke zin door het waterleven en je vindt er dan ook een eigen jachthaven en maritiem centrum. Het is ook een echte biotoop voor water gerelateerde flora en fauna. Geen wonder dat hier ook veel menselijke waterratten wonen. Je vindt dan ook menig inbouw zwembad bij mensen in de tuin in Heusden.

De mooie strandjes aan de rivieren bij u in de buurt in Heusden vormen een fraaie zwemlocatie op zonnige dagen. Maar de waterkwaliteit is er niet altijd optimaal en zwemmen in natuurwater, zeker wanneer het stroomt, dat blijft gevaarlijk. Wilt u toch dagelijks veilig zwemmen zonder een entreekaartje te hoeven kopen? Overweeg dan om uw eigen zwemfaciliteit te laten aanleggen.

Inbouw zwembad geschikt voor iedere tuin in Heusden

Ongeacht de vorm of oppervlakte van uw tuin in Heusden, als zwembadexpert met meer dan 50 jaar ervaring kunnen wij zeker een geschikte zwemfaciliteit voor u realiseren. Zelfs wanneer u weinig ruimte heeft kunt d.m.v. een eigen inbouw dompelzwembad, dagelijks heerlijk afkoelen. Zelfs zwemmen in een klein zwembad is tegenwoordig mogelijk. Door uw inbouw zwembad uit te rusten met speciale jetstreams kan namelijk een tegenstroming worden gegenereerd waardoor u tijdens het zwemmen op de plaats blijft. Op die manier kunt u op het ene moment sportief zwemmen en direct daarna heerlijk ontspannen en uitrusten d.m.v. weldadige bubbels in hetzelfde zwembad.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Alles voor u geregeld van A tot Z

Schoon, veilig water met een prettige temperatuur, dat is wat u wilt t.a.v. uw inbouwzwembad in Heusden. En Van den Heuvel kan ervoor zorgen. Wij beschikken over een groot aantal mogelijke zwembadsystemen inclusief installatietechniek. Alle onderdelen kunt u via ons kopen en laten installeren, inclusief accessoires zoals afdeksystemen, trappen, verlichting en reinigingsartikelen. 

Een inbouw zwembad kopen vergt een eenmalige investering die zich echter al snel terugverdient. De investering zorgt bovendien voor meerwaarde t.a.v. uw vastgoed.

Interesse gekregen? Neem vrijblijvend contact met ons op.