Skip to content

Van onderhoud tot renovatie: De complete zorg voor uw zwembad

Van den Heuvel zwembaden

Van den Heuvel Zwembaden voor uw onderhoud

Bij Van den Heuvel Zwembaden begrijpen we hoe belangrijk het is om uw zwembad in topconditie te houden. Het onderhoud van zwembaden is niet alleen belangrijk voor de levensduur, maar ook voor de veiligheid en het plezier van de gebruikers. Onze experts op het gebied van onderhoud staan klaar om u te helpen met alles wat uw zwembad nodig heeft. Wij zorgen ervoor dat uw zwembad altijd klaar is voor een frisse duik. En geen zorgen, u hoeft zich niet druk te maken over de technische details; ons team geeft u duidelijke en eenvoudige instructies over hoe u uw zwembad in perfecte staat kunt houden.

Vernieuwen met een zwembad renovatie

Soms is een simpele onderhoudsbeurt niet genoeg en is het tijd voor een zwembad renovatie. Dit kan variëren van het plaatsen van nieuwe onderdelen, zoals een tegelrand, een afdekking, een verwarming, een opbouw en/of afdekking of olie, tot het installeren van andere extra’s. Bij Van den Heuvel Zwembaden begrijpen we dat elke zwembad renovatie uniek is. Daarom werken we nauw met u samen om uw wensen in kaart te brengen en bieden we op maat gemaakte oplossingen. Of u nu droomt van een zwembad dat eruitziet als een tropisch paradijs of iets moderns en minimalistisch wilt, wij hebben de expertise en de creativiteit om uw visie tot leven te brengen. Bovendien zorgen we ervoor dat elke renovatie wordt uitgevoerd met minimale overlast voor u en uw omgeving.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Langdurige zorg en ondersteuning

Naast het renoveren en het uitvoeren van onderhoud, staat Van den Heuvel Zwembaden ook klaar voor langdurige ondersteuning. Wij begrijpen dat uw zwembad een belangrijk deel is van uw thuis en dat het essentieel is dat het altijd in de beste staat verkeert. Daarom staan wij altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over het beste gebruik en onderhoud van uw zwembad. Met Van den Heuvel Zwembaden bent u verzekerd van jarenlang zwemplezier in een prachtig en goed onderhouden zwembad.