Skip to content

Vast zwembad in de tuin

Van den Heuvel zwembaden

Nooit meer ploeteren: investeer in een vast zwembad in uw tuin!

Heeft u er ook zo’n hekel aan om elke zomer weer uw opzetzwembad van Intex of een ander merk helemaal naar uw tuin te moeten slepen om het op te zetten? Zodra het opstaat ziet u pas dat het eigenlijk niet op de ideale plek is gepositioneerd en het vullen ervan duurt uren. Om er vervolgens achter te komen dat het zeil een lekkage heeft die eerst gerepareerd had moeten worden. Kies daarom voor een vast inbouw zwembad. Van den heuvel Zwembaden, zwembadinstallateur van het eerste uur, biedt u legio mogelijkheden.

Een vast zwembad biedt enkel voordelen

Kiest u voor een vast inbouw zwembad in de tuin dan kunt u in principe het hele jaar door zwemmen, mits de temperatuur dat toelaat tenminste. U bepaalt zelf de afmetingen en vorm van het zwembad en de installatietechnieken die wij aanbrengen waarborgen de waterkwaliteit en -temperatuur. Een vast inbouw zwembad in uw tuin kent een lage instap. Bij voldoende diepte kunt u zelfs vanaf de kant duiken. U hoeft niet helemaal in uw zwemfaciliteit te klimmen en de wanden zijn in tegenstelling tot een opbouw zwembad zeer solide. U zult nooit meer last hebben van lekkages en ook water dat over de rand klotst behoort voortaan tot het verleden.

Het laten realiseren van een vast zwembad is een eenmalige investering. Voor iedere portemonnee zijn er echter opties. Beschikt u niet over een grote tuin dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een kleinschalige ‘plungepool’. Dat is een minizwembad dat vooral bedoeld is als afkoelfaciliteit maar dat ook als ingebouwde ‘hottub’ kan worden gebruikt.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Meer dan een zwembad alleen

Een vast zwembad in de tuin is meer dan alleen een faciliteit om in te zwemmen en in te spelen. Wij ontwerpen het tot een esthetische aanwinst voor uw tuin en stemmen de gebruikte materialen optimaal af op de overige karakteristieken die uw tuinontwerp kenmerken. Op die manier wordt het nog prettiger om in uw tuin te verblijven en geniet u van uw vast zwembad zelfs vanaf de kant.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op met Van den Heuvel uit Gemert.