Skip to content

Zwembad inbouwen

Van den Heuvel zwembaden

Vierkant zwembad

Wanneer u besluit tot de aankoop van een privézwembad dan zijn er heel wat keuzes die u moet maken. Een van de eerste beslissingen heeft te maken met de gewenste vorm en afmetingen. U kunt een rechthoekig (langwerpig) bad kiezen, een ronde vorm maar u kunt ook een zwembad kopen dat vierkant van vorm is.

Welke vormoptie u ook prefereert, Van den Heuvel is u graag van dienst voor wat betreft de levering en installatie van uw zwembad. Het is onze passie om mensen te laten genieten in hun eigen privédomein.

Voor- en nadelen van een vierkant inbouw zwembad

Heeft u een wat kleinere en minder diepe tuin? In dat geval kan een klein vierkant zwembad uitkomst bieden. Op die manier kunt u, anders dan wanneer u kiest voor een rond bad, de beperkte, beschikbare ruimte namelijk optimaal benutten. Meestal is de bodem van een vierkant zwembad vlak, in tegenstelling tot die van een langwerpig bad met 4 zijden dat meer ruimte biedt voor een geleidelijke afloop. Een klein vierkant zwembad is perfect voor u en uw gezinsleden om lekker in rond te dobberen en te spetteren en te genieten van verkoeling.

Een vierkant inbouw zwembad kan eenvoudig door ons worden geplaatst. Als nadeel heeft dit dat het meestal door de beperkingen in diepte en afmetingen minder geschikt is om echt in te zwemmen. Baantjes trekken is er wanneer u besluit een zwembad te kopen dat vierkant en klein is meestal niet bij.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Een zwembad: meer dan de vorm alleen

Neem contact met ons op om uw specifieke situatie te bespreken en het juiste model te selecteren. Wij zullen u dan ook bijstaan in het maken van allerlei andere belangrijke keuzes omtrent systemen die de waterkwaliteit waarborgen en die de watertemperatuur op peil houden. Voor een vierkant inbouw zwembad kunt u onder andere kiezen uit combinaties van verschillende systemen zoals zand- of glasfiltering en een warmtepomp of solarsysteem t.b.v. de watertemperatuur.

Wist u dat wij in de 50 jaar dat wij als zwembadbouwer actief zijn een geheel eigen, onderhoudsarm zwembadsysteem hebben ontwikkeld? Wij komen graag langs om u daar meer over te vertellen.