Skip to content

Voor complete renovatie van uw zwembad thuis in Uden

Van den Heuvel zwembaden

zwembadrenovaties in Uden

In de ruim 50 jaar dat wij bij Van den heuvel Zwembaden actief zijn als zwembadbouwer, hebben we de trends op zwembadgebied sterk zien veranderen. En sowieso krijgt men, wanneer het huidige zwembad thuis reeds 10-tallen jaren geleden aangelegd werd, te maken met afschrijvingen. Goed nieuws echter wanneer u complete zwembad renovatie overweegt. Wij kunnen er voor zorgen dat uw zwemvoorziening zowel esthetisch, technisch als functioneel weer als nieuw oogt.

Mocht u ook overwegen om de locatie van uw zwembad te wijzigen, dan kunnen wij vanzelfsprekend ook een compleet nieuw zwembad plaatsen. Wij vervaardigen graag een ontwerp voor u dat weer aansluit bij uw huidige, moderne tuin en woning in Uden.

Complete zwembad service, dus ook voor zwembad onderhoud

Realiseert u zich dat het overmorgen goed weer wordt, dan wilt u het liefst uiterlijk morgen dat uw zwembad weer zwemklaar is. Bij Van den Heuvel kunt u terecht voor zwembad onderhoud op afroep. Wij zijn gevestigd op steenworp afstand van Uden en kunnen dus ook ad-hoc service verlenen.

Maar wist u dat intensief periodiek onderhoud bij menig zwemsysteem dat Van den Heuvel levert helemaal niet nodig is? Wij vervaardigen een totaalsysteem voor u o.b.v. zelfreinigende voorzieningen. Uw ‘taak’ is primair om van uw eigen zwembad in Uden te genieten.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Een bestaand zwembad renoveren; Een compleet nieuw zwembad plaatsen; Het desgewenst verrichten van onderhoud, al dan niet met of zonder contract; Het leveren van accessoires en reinigingsmiddelen. Onze complete zwembad service houdt in dat wij het allemaal voor u verzorgen wanneer u dat wilt.

In Van den Heuvel vindt u als zwemliefhebber in Uden een partner die direct bij u om de hoek gevestigd is. Een die u dag en nacht bijstaat in de perfecte beleving van uw zwemplezier thuis.