Skip to content

Zwembad aanleg in eigen tuin in Valkenswaard

Van den Heuvel zwembaden

Professionele zwembadinstallaties in Valkenswaard

Meer regen maar ook meer hitte. Dat is het onvermijdelijke effect van klimaatverandering. In juni tot en met augustus ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Valkenswaard al ruim boven de 20 graden en de verwachting is dat dat flink gaat toenemen. Ook het aantal extreem hete dagen neemt toe. Dat klinkt best verontrustend maar de oplossing waarmee men het hoofd koel kan houden is eigenlijk heel eenvoudig: een eigen zwembad kopen.

Eigen zwembad installatie is ergens wel te vergelijken met vliegen. Decennia geleden was dat alleen weggelegd voor kapitaalkrachtigen. Vandaag de dag biedt iedere zwembadbouwer legio oplossingen voor ieder budget. Zo ook Van den Heuvel Zwembaden uit Gemert, net als Valkenswaard gelegen in Oostelijk Brabant.

Van eenvoudig dompelbad tot geavanceerde zwembad installatie

Met een eigen zwemfaciliteit thuis komt u de snikhete dagen van het jaar goed door. Al tegen een beperkte prijs realiseren wij een kleinschalig dompelbad bij u in de tuin, geheel gericht op korte momenten van afkoeling.

Heeft u meer ruimte en een groter budget, dan kunt u via ons ook een zwembad kopen en laten aanleggen in uw tuin in Valkenswaard waarin u sportief en recreatief aan de slag kunt. Lekker baantjes trekken in de ochtend en heerlijk speelplezier voor de kinderen.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Meer dan alleen een functioneel object

Als zwembadbouwer realiseert Van den Heuvel zich dat uw bad een verlengstuk is van uw tuin. Het oog wil daarbij ook wat. Daarom kunnen wij uw voorziening esthetisch fraai inpassen in uw tuinomgeving en veraantrekkelijken met natuurstenen tegelranden, verlichting en fraaie accessoires zoals trappen en watervallen.

Met het oog op de klimaatverandering rusten wij uw zwembad tegelijkertijd uit met een installatie t.b.v. verwarming en reiniging die milieuvriendelijk en energiezuinig is. Ons unieke systeem heeft een onderhoudsarm karakter en bereidt u voor op een warmere toekomst in Valkenswaard.