Skip to content

Overweegt u zwembadbouw in Brabant?

Van den Heuvel zwembaden

Een mooi zwembad aanleggen in Gemert

Wilt u een zwembad kopen en laten inbouwen in uw tuin in Gemert? Met een eigen zwemfaciliteit komt u de bijna 1.100 zonuren die uw woonplaats jaarlijks gemiddeld kent, goed door. Bovendien betreft het een waardevaste investering die de woningwaarde (gemiddelde WOZ-waarde in uw verstedelijkt dorp Gemert is bijna € 300.000) gemakkelijk over de 3 ton heen trekt.

En het allerbeste nieuws is dat er een gerenommeerd zwembadbouwer direct bij u om de hoek in Gemert gevestigd is. Wij bieden totaalservice van A tot Z.

Voor volledige zwembad installatie, inclusief after sales service

De aanleg van een zwembad is voor veel particulieren een uniek project dat zij slechts 1 of 2 maal in hun leven ondernemen. Het is een leuk project waar veel bij kan komen kijken, want vandaag de dag zijn de keuzemogelijkheden haast oneindig. U kunt gaan voor een kleinschalig dompelbad in uw tuin in Gemert waarin u altijd een moment kunt afkoelen. U kunt echter ook een op maat gevormd zwembad kopen waarin zowel gespeeld, gerelaxt als gesport kan worden.

Van den Heuvel uit Gemert is al zwembadbouwer sinds het begin van de 70’er jaren van de vorige eeuw. Wij hebben particuliere zwembad installatie naar een nieuw niveau getild en bovendien toegankelijk gemaakt voor een veel bredere doelgroep.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Zwemmen, laat u er niet van weerhouden!

Veel mensen zijn huiverig om een zwembad te kopen met het oog op energieverbruik en onderhoudskosten. Onze slimme ontwerpen hebben de vaste kosten echter sterk gereduceerd. D.m.v. een zwembadafdekking bijvoorbeeld, zorgt u dat uw zwemfaciliteit veilig is en dat de temperatuur op peil blijft. Wij kunnen bovendien uw zwembad voorzien van energiezuinige installatietechnieken zoals zonne-energie en warmtepompen.

Vanzelfsprekend beschikken wij in de regio Gemert over een groot aantal referentieprojecten. ‘Ga gerust eens gluren naar het zwembad bij de buren’. In overleg met onze klanten maken wij graag een afspraak om u ‘live’ te tonen wat er allemaal mogelijk is.