Skip to content

Zwembad aanleg

Van den Heuvel zwembaden

Dé specialist in zwembad aanleg in Brabant

Bent u op zoek naar een ervaren partij die voor u een zwembad kan aanleggen op een locatie in Brabant? Van den Heuvel Zwembaden uit Gemert beschikt over maar liefst 5 decennia aan ervaring. Wij hebben dan ook een eigen zwembadsysteem ontworpen met specifieke kenmerken en een zeer onderhoudsarm karakter. Sinds 1971 zijn er meer dan 1000 van dit soort systemen door ons voor klanten zoals u gebouwd. Zwembad aanleg door Van den Heuvel betekent kwaliteit tegen een gunstige prijs. Dat zorgt ervoor dat u onbekommerd kunt genieten in uw eigen zwembadvoorziening.

Laat uw zwembad aanleggen door Van den Heuvel in Brabant

De aanleg van een zwembad gebaseerd op het systeem dat wij zelf o.b.v.’ best-practices’ hebben ontworpen kenmerkt zich door:

  • De hoge waterlijn die voorkomt dat droogstaande folierand zichtbaar is;
  • Een speciaal overloopsysteem dat onaangenaam klotsen van water voorkomt;
  • Zwembad aanleg o.b.v. automatische bodemreiniging voor nog meer comfort;

Wilt u een natuurzwembad aanleggen in uw tuin? Ook daarvoor bieden wij mogelijkheden. Vanzelfsprekend stemmen wij ieder type zwembadvoorziening af op de algehele sfeer in uw tuin in uw Brabantse woonplaats. Zo maken wij bijvoorbeeld altijd gebruik van een natuurstenen afwerkrand of tegels van keramiek voor een nog fraaiere inpassing. Wilt u echter een natuurzwembad laten aanleggen, dan zorgt dat voor een nog natuurlijkere look. Uw natuurbad is dan een heus verlengstuk van uw tuinfaciliteit.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Neem contact op om de verschillende opties te vernemen

Heeft u al duidelijke plannen ten aanzien van zwembad aanleg? Neem dan vlot contact op met Van den Heuvel. Wij zijn een echt Brabants bedrijf dat van aanpakken weet. Wij hanteren een extreem korte bouwtijd zodat u razendsnel kunt genieten. Verlangt u eerst grondige voorlichting alvorens u uw definitieve keuzes wilt maken, dan nemen wij daar ook maar wat graag de tijd voor.