45+ jaar ervaring

N

Hoge kwaliteit zwembaden

Uitgebreide keuzes

Zwembad constructie

Voor een duurzame en op maat gemaakte zwembad constructies kunt u terecht bij de zwembadspecialisten Van den Heuvel Zwembaden. Wij hebben al meer dan 1000 zwembaden met ons gepatenteerde en unieke zwembadsysteem afgeleverd. Bekijk vandaag nog de mogelijkheden die wij u bieden.

Zwembaddesigns

Wij houden ons al meer dan 40 jaar bezig met onze uniek zwembad constructies. U hoeft bij ons niet veel geld uit te geven als u een privé zwembad in de tuin wilt laten aanleggen. Bovendien hoeft u ook niet elke week onderhoud aan het bad te plegen. U hoeft zelfs in de winter het zwembad niet gedeeltelijk te legen. Onze baden zijn zeer duurzaam en beschikken over de volgende unieke eigenschappen:

–          Hoge waterlijn waardoor geen folierand zichtbaar is;

–          Een uniek overloopsysteem voor weinig onderhoud;

–          Automatische bodemreiniging;

–          En natuurlijk zijn unieke designs mogelijk.

Naast de constructie van een zwembad kunt u bij ons ook terecht voor alle zwembadtoebehoren zoals, afdekzeil, verwarmingsysteem, verlichting, trappen en onderhoudsartikelen.

Contactgegevens

Voor het bouwen van een zwembad constructie kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Ook voor vragen, opmerkingen of persoonlijk advies kunt u naar ons toe komen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0492 – 319309, stuur ons een e-mail of vul gerust hetcontactformulier in.

Interesse?

Heeft u ook zin om uw eigen, persoonlijke zwembad te te laten bouwen?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht