45+ jaar ervaring

N

Hoge kwaliteit zwembaden

Uitgebreide keuzes

Zwembad constructie

Voor een duurzame en op maat gemaakte zwembad constructies kunt u terecht bij de zwembadspecialisten Van den Heuvel Zwembaden De Mortel. Wij hebben al meer dan 1000 zwembaden met ons gepatenteerde en unieke zwembadsysteem afgeleverd. Bekijk vandaag nog de mogelijkheden die wij u bieden.

Zwembaddesigns

Wij houden ons al meer dan 40 jaar bezig met onze uniek zwembad constructies. U hoeft bij ons niet veel geld uit te geven als u een privé zwembad in de tuin wilt laten aanleggen. Bovendien hoeft u ook niet elke week onderhoud aan het bad te plegen. U hoeft zelfs in de winter het zwembad niet gedeeltelijk te legen. Onze baden zijn zeer duurzaam en beschikken over de volgende unieke eigenschappen:

–          Hoge waterlijn waardoor geen folierand zichtbaar is;

–          Een uniek overloopsysteem voor weinig onderhoud;

–          Automatische bodemreiniging;

–          En natuurlijk zijn unieke designs mogelijk.

Naast de constructie van een zwembad kunt u bij ons ook terecht voor alle zwembadtoebehoren zoals, afdekzeil, verwarmingsysteem, verlichting, trappen en onderhoudsartikelen.

Contactgegevens

Voor het bouwen van een zwembad constructie kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Ook voor vragen, opmerkingen of persoonlijk advies kunt u naar ons toe komen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0492 – 319309, stuur ons een e-mail of vul gerust hetcontactformulier in.

Interesse?

Heeft u ook zin om uw eigen, persoonlijke zwembad te te laten bouwen?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht