Skip to content

Een zwembad voor in de tuin

Van den Heuvel zwembaden

Kies voor een heerlijk zwembad in de tuin

Kiest u ervoor om een zwembad in eigen tuin te laten aanleggen, dan kiest u voor comfort en wellness helemaal voor u alleen. Niets is heerlijker dan een verkoelende duik nemen in het zwembad in uw eigen achtertuin op een warme dag. De kinderen vermaken zich prima en u kunt er ook nog eens op een heerlijke manier aan uw eigen conditie in werken. Zwemmen is zeer gezond!

Van den Heuvel beschikt over meer dan een halve eeuw ervaring met het plaatsen van zwembaden in onder andere privétuinen. Wij hebben veel aandacht voor alle functionele aspecten die waarborgen dat uw zwembad in de tuin optimaal, hygiënisch en energiezuinig blijft functioneren. Daarnaast hechten wij veel waarde aan de esthetische inpassing. Uw nieuwe zwembad zal uw achtertuin verrijken en verfraaien.

Alles voor uw zwembad voor in de tuin

Kiest u voor Van den Heuvel uit Gemert dan kiest u voor een zwembad van hoge kwaliteit in uw eigen tuin voor een gunstige prijs. Onze dienstverlening omvat de aanleg en levering van alle aspecten. Beschikt u al over een bad in uw tuin maar is er sprake geweest van achterstallig onderhoud of veroudering? Bij ons kunt u ook terecht voor renovatie. Maak van uw achtertuin weer een waar paradijs.

Afgezien van de realisatie van het zwembad en het complete filter- en verwarmingssysteem, kunt u bij ons ook terecht voor accessoires voor het zwembad in uw tuin. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Robotstofzuigers;
  • Afdeksystemen;
  • Jetstreams en watervallen;
  • Verlichting;

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Inspiratie nodig?

Wilt u dat wij u een compleet beeld schetsen van de mogelijkheden en bent u benieuwd naar wat u een zwembad in de tuin zal gaan kosten? Nodig ons vrijblijvend uit en wij inventariseren uw eisen en wensen. Op basis daarvan doen we u vervolgens een maatwerkofferte toekomen, maar niet voordat wij u grondig hebben geïnformeerd over de voor- en nadelen van verschillende opties.

Kiest u ervoor om ons een zwembad te laten plaatsen in de tuin, dan blijven wij ook daarna graag betrokken. U kunt namelijk ook voor onderhoud van uw zwembad in uw eigen tuin bij ons terecht. Wij werken niet met vaste onderhoudscontracten dus u kunt zelf bepalen welke mate van periodiek onderhoud voor u wenselijk is.