Skip to content

Zwembad in uw tuin aanleggen in Eindhoven

Van den Heuvel zwembaden

De charme van een ingebouwd zwembad in uw tuin

Bent u woonachtig in Eindhoven en heeft u wel eens nagedacht over het luxe gevoel van een ingebouwd zwembad in uw tuin? Stelt u eens voor: op een warme zomerdag duikt u in uw eigen verkoelende zwembad, zonder de stad uit te hoeven. Mensen kiezen voor comfort en luxe in hun eigen achtertuin. Denk aan een strak vormgegeven zwembad die perfect past bij het ontwerp van de tuin. Of het nu gaat om een familiebarbecue of een relaxte avond met vrienden, een ingebouwd zwembad verhoogt de sfeer én de waarde van je huis.

Waarom kiezen voor een zwembad in uw tuin?

Zwembaden in de tuin bieden een unieke combinatie van luxe en functionaliteit. Ze zijn een perfecte aanvulling op de verschillende levensstijlen van mensen. Voor gezinnen bieden ze een ideale manier om kinderen bezig te houden en te laten genieten. 

Sportliefhebbers kunnen hun dagelijkse baantjes trekken zonder naar een openbaar zwembad te moeten. 

En voor hen die ontspanning zoeken, is er niets beter dan een rustige duik in uw eigen zwembad. Het ontwerpen van een zwembad kan volledig worden aangepast aan uw persoonlijke stijl en ruimtelijke behoeften. Of u nu kiest voor een klassiek rechthoekig zwembad, een organisch gevormd zwembad of zelfs een zwemspa, er is altijd een ontwerp dat bij uw visie en tuin past.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Onderhoud van uw zwembad in Eindhoven

Een ingebouwd zwembad in uw tuin is natuurlijk geweldig, maar vergt ook onderhoud. Regelmatig schoonmaken, de kwaliteit van het water controleren en het systeem onderhouden zijn essentieel voor een langdurig plezier van uw zwembad. Gelukkig is Van den Heuvel Zwembaden er ook in Eindhoven om u kunnen helpen met onderhoud en advies. Een goede tip is om een automatisch reinigingssysteem te overwegen. Dit bespaart tijd en zorgt ervoor dat uw zwembad altijd klaar is voor gebruik. Vergeet ook niet de veiligheid. Zorg voor een degelijke omheining rondom uw zwembad om ongelukken te voorkomen.

Kies ook voor een zwembad in uw tuin in Eindhoven. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.