Skip to content

Zwembad installatie compleet

Van den Heuvel zwembaden

Professionele zwembadinstallaties

Wie op een gezonde maar sportieve manier wil genieten van zijn vrije tijd, daarvoor is een eigen zwembad een ideale oplossing. Daarbij kunt u kiezen voor een budgetoplossing zoals een eigen opbouwzwembad dat u zelf op- en afbouwt. Een alternatief is zwembad installatie door een professional zoals Van den Heuvel Zwembaden. Specialist in zwembadtechniek, zo durven wij onszelf met een gerust hart te noemen. Onze expertise stamt dan ook uit de jaren ‘70 van de vorige eeuw.

Wat komt er allemaal bij installatie van een professioneel zwembad kijken?

Zwembad installatie compleet door Van den Heuvel zorgt ervoor dat u optimaal geniet van eigen zwemfaciliteiten met een minimale onderhoudsbelasting. Hiertoe maken wij gebruik van zelf ontwikkelde systemen die zich in de loop der tijd meer dan bewezen hebben.

 

Om aan de eis van een onderhoudsarm zwembad te kunnen voldoen, bieden wij onder meer het volgende aan:

  • Een basisontwerp gebaseerd op een hoge waterlijn zonder droogstaande folierand.
  • Overloopsystemen die ervoor zorgen dat geen klotsend water ontstaat. Dat geeft meer comfort.
  • Toepassing van automatische bodemreinigingssystemen hetgeen handmatig stofzuigen overbodig maakt.

Bij Van den Heuvel zijn zwembad installaties in iedere denkbare vorm en maatvoering mogelijk. Onze ontwerpen waarborgen optimaal plezier en comfort bij beperking van de onderhoudsnoodzaak.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

U bent verzekerd van glashelder, schoon water

Installatie van een zwembad omvat ook de selectie van filter technieken t.b.v. automatische waterreiniging. Iedere vorm van onzuiverheid groter dan een zandkorrel zoals insecten, algen en zaden, wordt o.b.v. onze filtersystemen tegengehouden. Door dergelijke technieken in uw zwembad te combineren met installatie van automatische doseertechnieken o.b.v. zout of chloor, bent u verzekerd van optimale waterkwaliteit bij een minimaal gebruik van chemicaliën.

T.a.v. al onze zwembad installaties is maatwerk mogelijk, ook op esthetisch vlak. Op die manier installeren wij niet alleen een functioneel hoogwaardig zwembadsysteem, maar ook een ontwerp dat uiterlijk optimaal past in de omgeving van uw huis of tuin.