Skip to content

Zwembad installatie

Van den Heuvel zwembaden

Zwembad installeren

Bij zwembad installatie, bijvoorbeeld buiten in uw tuin of in een deel van uw woning of faciliteit, komt heel wat kijken. Wanneer u een zwembad installeren overweegt, is het dan ook verstandig om u eerst goed te oriënteren. Met al onze ervaring op het gebied van zwembadbouw, is Van den Heuvel Zwembaden te Gemert graag de partij die u helpt om de juiste keuzes te maken.

Wat komt er kijken bij zwembad installatie?

Niet alleen de omvang en vorm van het bad zijn aspecten waar u een besluit over zult moeten nemen. Het is belangrijk dat het water in uw bad steeds van gezonde kwaliteit blijft. Bovendien heeft zwembadwater voortdurend de neiging om af te koelen. U zult ervaren dat koud water niet erg aangenaam is. Kiest u voor Van den Heuvel als uitvoerder van uw project, dan zullen wij een zwembadsysteem voor u installeren dat gebaseerd is op kwalitatief hoogwaardige componenten en deelsystemen.

U kunt bij ons onder andere kiezen uit verwarmingsmethoden op basis van warmtepomp techniek, zonnecollectoren en warmtewisselsystemen. Voor wat betreft de filtering van het water kunt u kiezen uit filterzand en filterglas. Daarnaast kunt u uw zwembad installatie onder andere voorzien van een doseersysteem op basis van chloor, zout en tabletten. Alvorens wij voor u een zwembad installeren, zullen wij u vergaande uitleg geven over de voor- en nadelen van al deze technieken zodat u de optimale keuze kunt maken.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Dé absolute expert in privé zwembadaanleg

Zwembad installatie voor privégebruik is waar wij ons al meer dan 50 jaar met veel trots mee bezig houden. Vandaar ook dat wij een uniek zwembad kunnen installeren gebaseerd op onze eigen ‘best-practice’ ervaringen. Dat betekent dat u een kwalitatief hoogwaardige totaaloplossing krijgt tegen een gunstige prijs en bovendien een systeem dat minimaal onderhoud vergt. Ook voor het jaarlijks in gebruik stellen van uw zwembad en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden alsmede voor zwembadrenovatie kunt u bij Van den Heuvel terecht.