Skip to content

Zwembad laten aanleggen in uw tuin in ‘s-Hertogenbosch

Van den Heuvel zwembaden

De charme van een zwembad in uw tuin

Lijkt u het ook een heerlijk vooruitzicht in de zomer: op een warme zomerdag een verfrissende duik nemen in uw eigen zwembad, omgeven door het comfort van uw thuis. Van den Heuvel Zwembaden maakt deze droom werkelijkheid voor inwoners van ‘s-Hertogenbosch en omstreken. Met jarenlange ervaring en een passie voor het vak, bieden wij niet alleen kwalitatieve zwembaden voor in de tuin, maar ook een persoonlijke aanpak. Of u nu een grote of kleine tuin heeft, Van den Heuvel Zwembaden weet hoe ze een ingebouwd zwembad in de tuin kunnen realiseren dat perfect aansluit bij uw wensen en de stijl van uw tuin.

Van idee tot realisatie: uw zwembad op maat

Het proces van het aanleggen van een zwembad in uw tuin begint met uw visie. Van den Heuvel Zwembaden luistert aandachtig naar uw ideeën en wensen om een ontwerp te creëren dat naadloos past in uw tuin. Wij begrijpen dat een zwembad in de tuin meer is dan alleen een plek om te zwemmen; het is een uitbreiding van uw leefruimte. Daarom wordt er niet alleen gekeken naar de grootte en vorm van het zwembad, maar ook naar andere extra’s.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Zorgeloos genieten met uitstekende service

Nadat uw zwembad is gerealiseerd, staat Van den Heuvel Zwembaden nog steeds voor u klaar. Zij bieden service en onderhoud om te zorgen dat u jarenlang zorgeloos kunt genieten van uw zwembad in ‘s-Hertogenbosch. Of het nu gaat om regulier onderhoud, reparaties of advies over waterbehandeling, het team van Van den Heuvel staat altijd paraat. Bovendien bieden zij u tips en tricks om het meeste uit uw zwembad voor in de tuin te halen. Zo wordt het onderhouden van uw zwembad geen last, maar een deel van de vreugde van het bezitten van een prachtig ingebouwd zwembad in de tuin.

Heeft u nog vragen over het aanleggen van een zwembad in uw tuin in ‘s-Hertogenbosch? Neem dan vrijblijvend contact op.