Skip to content

Zwembad laten plaatsen in Best

Van den Heuvel zwembaden

Een echte eyecatcher in uw tuin

Volgens officieuze bronnen beschikt 1 op de 25 woningen in Nederland over een eigen, vaste zwemvoorziening. Daarbij wordt onderscheid gemaakt tussen inbouw- en opbouwzwembaden. Inflatable (opblaasbare) en afbreekbare zwembadjes rekenen we niet mee want zo’n eenvoudige zwemvoorziening, die heeft bijna iedereen. Als zwembadbouwer van het eerste uur biedt Van den Heuvel Zwembad Service uiteenlopende mogelijkheden aan ter realisatie van een hoogwaardige, eigen, vaste zwemvoorziening bij u in Best.

Volgens de cijfers zouden dus ongeveer 500 van de 13.199 woningen die uw woonplaats Best tot voor kort telde, al zijn uitgerust met een vast zwembad. Is zoiets ook niks voor u? Bij Van den Heuvel kunt u terecht voor een fraai inbouw zwembad en vanzelfsprekend voor alle vormen van bijbehorend zwembad onderhoud.

Er is veel mogelijk t.a.v. een inbouw zwembad laten plaatsen

De vorm- en omvangvrijheid; De mogelijkheden van grotere dieptes; De fraaie inpasbaarheid in uw tuin, alsmede de prettige lage instap waren al voor veel mensen in Best redenen om een wat grotere investering in een eigen zwemvoorziening te plegen. Zij kozen stuk voor stuk voor inbouw- in plaats van een opbouwzwembad. 

De zwembad service van Van den Heuvel biedt onbeperkte mogelijkheden. Hoewel de investering in zo’n bad wat groter is, draagt een inbouwzwembad ook bij aan een verhoging van de woningwaarde. De levensduur is aanmerkelijk langer dan dat van een opbouwbad. En wist u dat er vandaag de dag inbouwmogelijkheden zijn voor haast ieder budget?

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

U beschikt al over een eigen zwembad?

Ook dan bieden wij mogelijkheden voor u. Een gedateerd zwembad is dikwijls minder veilig, vergt veel zwembad onderhoud en steekt qua ouderwetse look schril af tegen de verder moderne inrichting van uw tuin. Van den Heuvel kan tegen relatief beperkte kosten een volledige zwembad renovatie voor uw uitvoeren. Daarbij upgraden we uw huidige zwemvoorziening in Best in uiterlijk opzicht en brengen we desgewenst nieuwe, innovatieve en energiezuinig installaties aan t.b.v. waterreiniging en temperatuurregeling.

Van een compleet nieuw zwembad plaatsen tot zwembad renovatie: Van den Heuvel is uw gespecialiseerd partner.