Skip to content

Zwembad renovatie door Van den Heuvel

Van den Heuvel zwembaden

Van den Heuvel: uw vertrouwde partner voor zwembadrenovaties.

Het komt niet zelden voor. In uw tuin ligt al jarenlang een van oorsprong fraai zwembad. Maar door allerlei oorzaken kunt u er vandaag de dag niet meer van genieten. Wellicht is het zwembad en de daarbij behorende installatietechniek verouderd of functioneren systemen niet meer goed. De verwarming werkt niet meer en het water wordt te snel vervuild. Ook esthetische zaken zoals scheve tegels of uit de mode geraakte gebruiksmaterialen wekken uw ergernis. Wist u dat renovatie van zo’n zwembad heel goed mogelijk is?

Laat dat maar aan zwembadexpert Van den Heuvel over. In ons meer dan 50-jarige bestaan hebben wij al zeer dikwijls met het renovatiebijltje gehakt.

Weer plezier van uw tuin na zwembad renovatie

Als specialist hebben wij alles in huis voor volledige realisatie van een zwemoplossing in iedere tuin. En dus ook alles wat nodig is voor renovatie van uw zwembad.

  • Wij zorgen ervoor dat de installatietechniek wordt geüpgrade zodat waterkwaliteit en -temperatuur in de toekomst weer optimaal zijn.
  • Wij brengen esthetische verbeteringen in de vorm van tegelwerk, vlondering en / of verlichting aan zodat uw oude zwembad weer een echte eyecatcher wordt.
  • Wij voorzien uw oude zwembad van fraaie accessoires zoals watervallen, jetstreams en trappen en dergelijke. Allen op moderne wijze vormgegeven.

Uw zwembad wordt weer als nieuw!

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Zwembad renovatie kosten

De kosten die met zwembad renovatie gepaard gaan variëren al naar gelang uw behoeften. Relevant daarbij is welke delen van uw huidige voorziening kunnen worden hergebruikt en met welke aspecten u uw huidige zwemfaciliteit wilt uitbreiden. U heeft daarin heel wat te kiezen en in dit keuzeproces ten aanzien van zwembad renovatie kunnen wij u adviseren, waarbij wij de kosten die u bereid bent te maken meewegen.

Van den Heuvel komt graag bij u langs om de huidige situatie te aanschouwen en voor u een offerte te maken voor het moderniseren van uw verouderde zwemfaciliteit.