Skip to content

Zwembad Reparatie

Lees alles over het repareren van uw zwembad

Van den Heuvel Zwembaden uit Gemert staat tot uw dienst. Al meer dan 50 jaar bieden wij diensten en producten aan op onder andere de volgende gebieden:

Realisatie van diverse soorten zwembad afdekking.

Integreren van hoogwaardige zwembad installatietechnieken.

Het aanleggen van nieuwe zwembaden.

Verrichten van onderhoudswerkzaamheden.

Zwembad renovatie.

Wilt u een eigen zwemfaciliteit in uw tuin laten aanleggen, dan kunnen wij dat proces van A tot Z verzorgen. Wij adviseren, ontwerpen, leveren en installeren geheel in eigen beheer. Bent u al de trotse bezitter van een eigen zwembad maar functioneert er iets niet meer naar wens? U kunt ook het repareren van uw oude zwembad met een gerust hart aan ons uitbesteden. Ongeacht de toegepaste systemen.

Zwembad repareren of upgraden

  • Het water wordt niet meer effectief verwarmd. Koud water voelt niet prettig. Wij kunnen de verwarmende installatietechniek van uw huidige zwembad repareren of geheel vervangen.
  • U wilt uw zwemfaciliteit in esthetisch opzicht een frisse opknapbeurt geven? Bijvoorbeeld omdat er sprake is van verkleurde onderdelen en scheef liggende tegels? Wij zorgen ervoor dat uw oude zwembad weer een echte eyecatcher in uw tuin wordt.
  • U wilt grof vuil in het water tegengaan en zorgen voor betere isolatie. Van den Heuvel plaatst voor u een fraaie zwembadoverkapping of een lamellenafdekking

Alle reparatie ascepecten bij Van den Heuvel zwembaden

Nieuwe tegelrand of blokjes

Voor renovatie van uw zwembad kunt u bij ons ook terecht om uw tegeltjes of blokjes te laten vervangen. Zo kunt u altijd veilig uw zwembad in of uit.

Nieuwe afdekking

Voor renovatie van uw zwembad kunt u bij ons terecht voor nieuwe afdekking, zodat uw zwembad altijd schoon en op dezelfde tempratuur blijft.

Nieuwe verwarming

Voor renovatie van uw zwembad heeft u keuze uit verschillende verwarming elementen denk bijvoorbeeld aan zonne-energie.

Opbouw en/of afdekking

Voor een nieuwe opbouw/afdekking kunt u ook bij Van den Heuvel ook terecht kijk bijvoorbeeld naar onze foam, winterzeil of lamellenafdekking.

Nieuwe folie

Voor renovatie van uw zwembad kunt u kiezen voor nieuwe folie en indien dit nodig is kunnen we voor u ook een nieuwe viltlaag aanbrengen.

Extra's

U kunt bij van Den Heuvel zwembaden ook terecht voor vele andere extra's. Denk bijvoorbeeld aan LED-verlichting of een ingebouwde trap in uw zwembad.

Ook voor verbeterde veiligheid

Gladheid, afgebroken delen met scherpe kanten of een kind onvriendelijk ontwerp kunnen concreet gevaar opleveren voor de zwemsituatie bij u thuis.  Daar waar nodig repareren wij onderdelen van uw oude zwembad. Maar indien gewenst gebruiken wij de huidige basisinfrastructuur voor complete zwembad renovatie. Desnoods realiseren wij een totaal nieuw ontwerp. Vanzelfsprekend zullen wij daarbij zo veel mogelijk rekening houden met de bestaande faciliteiten en dit op een zo kostengunstig mogelijke wijze realiseren.

Van den Heuvel is uw partner in de aanleg van uw zwembad, repareren en in zwembad renovatie.