Skip to content

Zwembad service aan huis in Deurne

Van den Heuvel zwembaden

Service aan huis in Deurne voor zwembaden.

Wat dacht u van heerlijk zwemmen in zwembad De Wiemel in Deurne? Het is een begrip in uw woonplaats en menigeen heeft hier zijn zwemdiploma behaald. Al sinds 14 september 1970 is het in gebruik. Maar heeft u ook een broertje dood aan de drukte daar op zomerse dagen? Aan de lange wachtrijen voor de glijbaan? Aan ‘hutje mutje’ naast elkaar liggen? In dat geval kunt u ook een zwembad plaatsen in uw eigen achtertuin. Dat is voor vrijwel iedereen haalbaar vandaag de dag.

Van den Heuvel uit Gemert, op steenworp afstand van Deurne, levert complete zwembad service aan particulieren. U kunt bij ons terecht voor al uw behoeften en accessoires.

Heeft u geen zin in eigen zwembad onderhoud?

Zwembad onderhoud is een van de redenen dat veel particulieren van de realisatie van eigen zwemfaciliteiten aan huis af zien. U kunt daar veel tijd en moeite mee kwijt zijn. Van den Heuvel, al sinds 1971 actief in de markt voor zwembadaanleg, heeft daarop geanticipeerd.

Wij hebben een eigen totaalsysteem ontworpen en gerealiseerd, gebaseerd op een zorgvuldige combi van innovatieve technieken en systemen, waardoor de handmatige onderhoudslast sterk wordt beperkt. Denk daarbij aan specifieke ontwerpkenmerken zoals een hoge waterlijn en overloopmogelijkheden. Ook passen wij bij voorkeur automatische bodemreinigingssystemen toe.

Tot onze zwembad service behoort ook de mogelijkheid tot levering van een breed gamma aan accessoires zoals afdeksystemen, verlichting en trappen. Bovendien kunt u uw zwemplek in Deurne laten verfraaien door middel van Jet-streams en watervallen. Zo realiseert u een ware wellnesslocatie.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Ook voor bestaande zwembadbezitters

Heeft u al de beschikking over een eigen zwemfaciliteit in Deurne en heeft u maar een beperkt investeringsbudget tot uw beschikking? Ook in dat geval kan Van den Heuvel u van dienst zijn met verschillende vormen van zwembad renovatie.

Door middel van zwembad renovatie maken wij uw huidige zwembad weer esthetisch gezien aantrekkelijk, ongevaarlijk en zorgen wij voor een verminderde energieconsumptie. Na een renovatieproject kunt u weer genieten van glashelder en schoon water. Ook voor het aanbrengen van nieuwe zwembadfolie, eventueel in combinatie met het aanbrengen van een levensduur bevorderende viltlaag kunt u bij ons terecht.