Skip to content

Zwembad service Brabant

Van den Heuvel zwembaden

Professioneel zwembadonderhoud in Brabant

Mensen uit Brabant worden vaak Bourgondische levensgenieters genoemd. De Bourgondisch Franse hertogen verwierven in de vijftiende eeuw de macht in Brabant en dat had zijn weerslag op het lieven alhier. Bourgondisch verwijst naar een levensstijl waarin huiselijk genieten centraal staat. Afgezien van lekker eten bedoelen we dan ook gezelligheid en aangenaamheid. De zwembad service van Van den Heuvel Zwembaden past wat dat betreft volledig in dit concept.

Zwembad service Van den Heuvel is de meest uitgebreide in Brabant. Wij richten ons op alles wat met huiselijke zwemfaciliteiten te maken heeft. Want ook daar kun je op een Bourgondisch manier van genieten.

Wat houdt jullie zwembad service in?

Van den Heuvel realiseert al meer dan 50 jaar sportieve, recreatieve en ontspannende zwemfaciliteiten bij de mensen thuis. In de loop der tijd is onze kennis en affiniteit enorm gegroeid en bieden wij oplossingen voor een breed scala aan specifieke wensen.

  • Voor iedere portemonnee een inbouwzwembad. Van klein maar fijn tot groot en luxe.
  • Zwembad renoveren, geen probleem.
  • All-in-one-leverancier en installateur. Van het maken van complexe ontwerpen tot het aanleggen van complexe water gerelateerde installaties.
  • Ook voor al uw zwembadaccessoires.
  • De mogelijkheid om gebruik te maken van onze zwembad onderhoud service.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Wat houdt jullie zwembad onderhoud service precies in?

Onderhoud is een van de zaken waarin onze complete zwembad service zich onderscheidt. Veel mensen hebben er een broertje dood aan en willen de mate van onderhoud en de daaraan gerelateerde kosten en tijd beperken. Bij Van den Heuvel kan dat. Onze service is op dat gebied 2-ledig:

Enerzijds zijn onze totaalsystemen zo door ons ontwikkeld en ontworpen opdat de handmatige onderhoudsnoodzaak per definitie dikwijls beperkt is.

Anderzijds kunt u, wanneer u echt alleen maar van uw zwembad wilt genieten, ook een onderhoudscontract bij ons afsluiten en het derhalve aan ons uitbesteden.

Onze zwembad service: met recht de allerbeste van heel Brabant.