Skip to content

Van A tot Z zwembad service in Gemert

Van den Heuvel zwembaden

Ervaar onze volledige zwembadservice van A tot Z in Gemert.

De gemiddelde WOZ-waarde van woningen in de gemeente Gemert-Bakel bedroeg in 2021 € 299.611. Wilt u uw woningwaarde significant verder verhogen tot boven de 3 ton door middel van een waardevaste en bovendien aantrekkelijke investering? Overweeg dan om een zwembad te plaatsen in uw eigen tuin.

Beschikt u al over een eigen zwemvoorziening en overweegt u uw woning verkoopklaar te maken? Kies dan voor zwembad renovatie. Een fraaie, eigentijdse en modern ogende zwemvoorziening geeft extra cachet aan uw woning die zich vervolgens vanzelf verkoopt.

Ook voor zwembad onderhoud

De meeste van onze klanten overwegen de investering in een eigen zwembad vanwege de verrijking die dat geeft aan hun leven. Heerlijk zelf zwemmen, afkoelen en spelen draagt bij aan het welbevinden van ieder gezinslid en is nog gezond ook. Menig woonplaatsgenoot koos daarbij vanzelfsprekend voor dé specialist op het gebied van zwembad service in de regio Gemert: Van den Heuvel Zwembaden. Al meer dan 50 jaar een begrip in uw regio.

Dat komt omdat wij service verlenen in iedere fase van uw zwembehoefte. Wij kunnen een nieuw zwembad plaatsen, uw oude zwembad een grondige of esthetische renovatie laten ondergaan en waarborgen daarbij bovendien dat uw zwembad steeds beperkt onderhoud nodig heeft. Wilt u daar in het geheel niets aan verrichten dan kunt u ons desgewenst incidenteel of periodiek inschakelen voor zwembad onderhoud.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Één voorziening voor zowel wellness, afkoelen als sportiviteit

Dat de investering in een eigen zwembad in de tuin een waardevast en onderhoudskostenarm karakter heeft is mooi meegenomen. Nog mooier is dat een dergelijke faciliteit steeds belangrijker wordt voor uw welbevinden. Stijgende temperaturen dwingen de Westerse mens om te zoeken naar manieren om af te koelen. Kinderen achter de IPad vandaan krijgen lukt gemakkelijk met een eigen speelzwembad. En het bewegen tijdens het zwemmen zal u goed doen.

Wilt u een blijer, meer ontspannen en gezonder wens worden in Gemert? Houd het hoofd koel en kies voor het plaatsen van een eigen zwembad!