Skip to content

De meest complete zwembad service voor particulieren in Veldhoven

Van den Heuvel zwembaden

Complete zwembadservice voor particulieren in Veldhoven.

Aangenaam kennis te maken! Voor wie nog niet eerder van ons gehoord heeft, wij zijn Van den Heuvel Zwembaden. Dé nr. 1 in Brabant op het gebied van totale zwembad service. Gelet op onze vestigingslocatie dichtbij Veldhoven, zijn wij met name actief in de regio Oost-Brabant.

Bij ons kunt u terecht voor alles op het gebied van particuliere zwembadservice. Dat wil zeggen:

  • Een compleet nieuw zwembad plaatsen;
  • Hoogwaardige zwembad renovatie;
  • Zwembad onderhoud;
  • Alle denkbare accessoires ter invulling van al uw zwembehoeften.

Let wel: wij hebben het hier over professionele zwembadoplossingen, type inbouwzwembad. Wie duurzaam en optimaal wil zwemmen in eigen tuin in Veldhoven, kiest in onze visie daarvoor. Vraag gerust naar onze lokale referentieprojecten.

Compleet nieuw zwembad plaatsen of zwembad renovatie?

Wij kunnen uit de voeten in allerlei soorten situaties. Particulieren in Veldhoven die nooit eerder investeerden in een eigen zwemfaciliteit loodsen wij door het volledige traject van keuzemogelijkheden. Binnen haast ieder budget kunt u bij ons terecht voor een nieuw zwemsysteem.

Wellicht bent u al eerder verknocht geraakt aan de luxe van een eigen zwemfaciliteit thuis in Veldhoven, maar is uw huidige zwembad verouderd en wellicht zelfs onveilig geworden. Van den Heuvel verzorgt volledige zwembad renovatie conform uw wensen, zodat u wederom van uw eigen bad kunt genieten. Na renovatie past uw faciliteit weer optimaal in uw tuin.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Een aantrekkelijke investering

De gemiddelde WOZ-woningwaarde in Veldhoven bedroeg recent € 375.000. Wist u dat een eigen zwembad in de tuin de woningwaarde verder verhoogt? Dat maakt het tot een waardevaste investering. De zwembadontwerpen van Van den Heuvel kenmerken zich door een beperkte noodzaak tot zwembad onderhoud. Onder andere de hoge waterlijn, ons overloopsysteem en optimale installatietechnieken waarborgen continue, automatische reiniging en conditionering.

Wilt u helemaal niets hoeven doen aan onderhoud en toch graag een contract voor zwembad onderhoud afsluiten? Dat kan bij ons natuurlijk ook.

Van den Heuvel Zwembaden: complete zwembad service van A tot Z.