Skip to content

Zwembadmaterialen

Van den Heuvel zwembaden

Voor al uw zwembad toebehoren

Kiest u ervoor om door Van den Heuvel uit Gemert een zwembad in uw eigen tuin te laten plaatsen? In dat geval verzekert u zichzelf van de mogelijkheid om nog meer van uw eigen huis en tuin te kunnen genieten. En bij ons bent u aan het juiste adres. Want wij leveren alle zwembadmaterialen die nodig zijn voor optimaal gebruik.

Door middel van zwembaden toebehoren zorgt u ervoor dat de kwaliteit van het water beter op peil blijft. Daartoe kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor schepnetten en verlengstukken zodat u vuil eenvoudig uit het zwemwater kunt halen. Met behulp van onze wand- en bodemborstels in combinatie met ons brede assortiment professionele reinigingsproducten, zorgt u bovendien voor hygiënische zwembadwanden en een schone bodem.

Zwembadartikelen gericht op een nog intensere zwembeleving

Voor al uw behoeften omtrent hygiëne in uw bad kunt u bij ons terecht. Dat varieert van vloeibaar chloor tot aquatests en complete filter- en doseersystemen. Maar ook voor een nog aangenamer gevoel kunt u op ons assortiment zwembaden toebehoren vertrouwen. Wij leveren complete verwarmingssystemen voor een aangename watertemperatuur. Wij bouwen jet-streams en watervallen in alsmede verlichting voor een nog aangenamere sfeer.

Ons assortiment zwembadmateriaal omvat ook praktische zaken zoals in- of aangebouwde trappen. En voor ieder zwembad in on assortiment leveren wij ook toebehoren in de vorm van afdeksystemen voor kortstondige of langdurige afdekking van uw zwembad.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Alleen het beste is goed genoeg wat ons betreft

Al onze zwembadmaterialen zijn uitvoerig door ons zelf getest. Met meer dan 50 jaar ervaring in zwembadbouw, durven wij best te beweren dat wij een goede kijk op zwembad gerelateerde zaken hebben ontwikkeld. Ons assortiment zwembadartikelen is zorgvuldig samengesteld. Wij zijn dealer van onder andere Aquadek poolcovers, Hayward zwembadpompen en zwembadmateriaal van het gerenommeerde MTS-Schwimmbadtechnik. Inderdaad: de welbekende hoogwaardige Duitse kwaliteit is er ook voor uw privézwembad.