Skip to content

Zwembad zelf bouwen

Van den Heuvel zwembaden

Uw eigen privé zwembad

Overweegt u de aanleg van een privé zwemfaciliteit in eigen tuin? Dat kunnen wij ons bij Van den Heuvel Zwembaden goed voorstellen. Al meer dan 50 jaar bestaat ons specialisme uit de aanleg van zwembaden bij privéwoningen. De voordelen van een vaste oplossing t.o.v. een opzet- of opblaaszwembad zijn legio. Een vaste zwemvoorziening hoeft niet jaarlijks compleet opgebouwd en afgebroken te worden en vergt veel minder onderhoud. De instap is op grondniveau en dus veel comfortabeler. Bovendien zijn de mogelijkheden voor een fraaie esthetische inpassing in uw woonomgeving veel groter.

Van den Heuvel: Úw zwembad aannemer

Wellicht heeft u al zelf hele concrete ideeën gemaakt ten aanzien van hoe uw eigen privézwembad eruit moet komen te zien. Nagenoeg iedere vorm is mogelijk. Bovendien kunt u een ontwerp realiseren met meerdere secties, waarin u zowel ontspannen kunt bubbelen, waarin uw kinderen kunnen spelen en waarin ook nog eens actief en sportief gezwommen kan worden. Het is heel eenvoudig om uw eigen functionele ontwerp te realiseren. Maar een zwembad zelf bouwen? Nee, daarvoor heeft u toch echt onze hulp nodig.

Gelukkig: Van den Heuvel Zwembaden is een van de meest gerenommeerde zwembadbouwers in Zuid-Nederland. Met meer dan 50 jaar ervaring met het complete traject van idee tot realisatie, zijn wij de ideale zwembad aannemer voor het project dat u in gedachten heeft.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Meer dan 5 decennia aan ervaring

Ons expertise stamt al uit de tijd dat een eigen privézwembad nog volledig als luxe werd aangemerkt. Vandaag de dag kunnen steeds meer mensen zich echter een eigen zwemfaciliteit aan huis permitteren. Een van de redenen daarvoor is dat zwembadbouwers zoals wij bij Van den Heuvel, steeds efficiëntere werkwijzen hebben ontwikkeld. Bovendien is het assortiment aan zwemoplossingen voor de privésituatie in de loop der tijd sterk vergroot.

Of u nu gaat voor een zwemfaciliteit van XL-omvang of voor een klein dompelbad: Van den Heuvel is uw partner in de realisatie.