Skip to content

Zwembad in laten bouwen

Van den Heuvel zwembaden

Zwembaden bouwen? Laat dat maar aan Van den Heuvel over

Wilt u een zwembad laten bouwen in uw tuin? Zo’n privézwembad stelt u in staat heerlijk en in alle rust te kunnen genieten. Maar ook uw kinderen zult u er een groot plezier mee doen. Bent u sportief aangelegd? Dan kunt u uw privézwembad gebruiken om in alle rust baantjes te trekken en heerlijk fit te blijven.

Zelf een zwembad bouwen is echter niet voor iedereen weggelegd. Daar kunt u het beste een expert bij betrekken die het totale project kan overzien en uitvoeren. Van den Heuvel is met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van zwembadbouw graag uw specialist en partner.

Kwalitatief hoogwaardige zwembadbouw tegen een gunstige prijs

Wij zijn graag zowel uw leveranciers als installateur. Weet u niet precies wat u wilt of wilt u graag advies ten aanzien van verschillende mogelijkheden van een gerenommeerd zwembadbouwer? Neem in dat geval gerust contact met ons op.

Wij houden ons al heel wat jaren bezig met privé zwembaden bouwen en leveren ook al het toebehoren zoals stofzuigers, afdeksystemen, water verwarmende voorzieningen, zwembadverlichting en jet-streams en watervallen voor een nog grotere wellnessuitstraling.

U kunt door ons uw zwembad laten bouwen maar u kunt ook bij Van den Heuvel terecht voor periodiek onderhoud. Onderhoud verrichten wij zonder contractuele verplichtingen en tegen een eerlijke prijs. Ook voor de levering van accessoires zoals schepnetten, wand- en bodemborstels en antibacteriële chemicaliën kunt u bij ons terecht. In dat geval kunt u zelf de omstandigheden in uw zwembad optimaal houden.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u het plan om uw zwembad in te laten bouwen in uw tuin maar weet u niet waar te beginnen? In de regio Oost-Brabant is Van den Heuvel de meest gerenommeerde zwembadbouwer. Meer dan 1000 klanten gingen u al voor en lieten door ons hun zwembad naar volle tevredenheid bouwen. Op onze website vindt u enkele voorbeelden van uitgevoerde projecten in ons omvangrijke portfolio.