Skip to content

Zwembad leverancier

Van den Heuvel zwembaden

Zwembadspecialist

Al meer dan 50 jaar heet dé zwembad speciaalzaak van Oost-Brabant en misschien wel van de hele provincie “Van den Heuvel Zwembaden”. Wij bieden een uniek systeem aan waar u als particulier of ondernemer met behoefte aan eigen zwemfaciliteiten weinig onderhoud aan heeft. Wél de voordelen van een eigen zwemfaciliteit maar niet de nadelen, dat is het motto van zwembad specialist Van den Heuvel.

Zwembad leverancier met een totaal assortiment

U kunt bij ons als zwembad leverancier terecht voor onder andere het ontwerp en de aanleg van bouwkundige inbouwzwembaden. Echter ook baden van polyester of metaal kunnen wij leveren wanneer daar uw voorkeur naar uit gaat. Vanzelfsprekend vormt vergaand advies onderdeel van onze specialistische dienstverlening. Wij leggen u graag de voor- en nadelen van iedere optie nadrukkelijk uit.

Een zwembad betekent meer dan een uitsparing in de grond die gevuld wordt met water. Als zwembad specialist leveren wij dan ook een totaalsysteem dat vrijwel volledig autonoom functioneert. Het door ons in eigen beheer ontwikkelde systeem wordt onder andere gekenmerkt door zogenaamde omtrek-skimming, waarbij drijfvuil automatisch via de omtrek van het bad wordt verwijderd. Wij leveren daarnaast automatische bodemreiniging zodat vuil zich niet aan de bodem kan hechten en de bodem niet te glad wordt.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Diverse oplossingen voor volledige waarborging van gezondheid en hygiëne

Als zwembad speciaalzaak en installateur zorgen wij dat de gezondheid van uw zwemwater gewaarborgd blijft. Daartoe kunnen wij u filtertechnieken leveren die zowel op filterzand als filterglas kunnen zijn gebaseerd. Antibacteriële chemie en voorzieningen zijn beschikbaar in verschillende oplossingen zoals chloor- en zoutdosering. Echter ook voor alle randaccessoires is Van den Heuvel úw zwembadspecialist en -leverancier. Bij ons kunt u ook terecht voor kleinere (verbruiks)benodigdheden zoals:

  • Waterstofzuigers;
  • Afdekhoezen;
  • Chloortabletten;
  • Inbouwtrapjes;
  • (Verlengde) schepnetten;
  • Borstels voor bodem- en wandreiniging;

Kiest u voor Van den Heuvel als uw zwembad leverancier, dan heeft u voortaan 1 adres voor al uw zwembadbenodigdheden. Neem gerust contact met ons op!