45+ jaar ervaring

N

Hoge kwaliteit zwembaden

Uitgebreide keuzes

Beton zwembad

Kies voor de beste zwembadoplossing en kies voor een beton zwembad constructie van Van den Heuvel Zwembaden. Als specialist in zwembaden leveren wij niet alleen op maat gemaakte en duurzame betonnen zwembaden, maar ook de toebehoren, een unieke service en professionele producten.

Professioneel zwembad

Natuurlijk kunt u kiezen voor een prefab zwembad van staal, of kunststof, maar niets is zo sterk, eenvoudig op maat te maken, duurzaam en levenslang te gebruiken als de beproefde betonnen zwembadsystemen van Van den Heuvel. Wij bieden namelijk unieke designs, waarbij u niet veel geld kwijt ben en kunt genieten van de volgende voordelen:

–          Hoge waterlijn waardoor geen folierand zichtbaar is;

–          Een uniek overloopsysteem voor weinig onderhoud;

–          Automatische bodemreiniging;

Naast de aanleg van een beton zwembad kunt u ook direct bij ons terecht voor alle zwembad toebehoren zoals warmtesystemen, trappen, verlichting en waterreinigingssystemen.

Contactinformatie

Voor meer informatie over onze beton zwembaden kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Ook voor opmerkingen, vragen of deskundig advies kunt u naar ons toe komen. U kunt ons bereiken via nummer 0492 – 319309, stuur een e-mail of vul het contactformulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op.

Interesse?

Heeft u ook zin om uw eigen, persoonlijke zwembad te te laten bouwen?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht