Skip to content

E3-strand of een eigen zwembad kopen in Eersel?

Van den Heuvel zwembaden

Naar het strand, of u eigen zwembad?

Woont u in Eersel en bent u een zwemfanaat? Dan heeft u geluk. Want bij het E3-strand vindt u een ware zwemoase. Helderwit zand en een waterplas van vele honderden meters. Als sportief zwemmer kunt u daar uw hart ophalen. Helaas, u moet er wel de deur voor uit. Wilt u dat niet dan is zwembad aanleg in eigen tuin wellicht een goede optie voor u.

Met vrijwel ieder budget kan men vandaag de dag een eigen inbouwzwembad kopen voor thuis. Kleine baden, grote baden, rechte baden, ronde baden. Het is allemaal mogelijk. De afwerking en uitstraling kan geheel vormgegeven worden conform uw wens en in lijn met uw huidige huisstijl in Eersel.

Van den Heuvel: zwembadbouwer van het 1e uur in Brabant

In de jaren ‘70 van de vorige eeuw ontstond de behoefte bij mensen om ook thuis te kunnen baden. Toen al waren wij erbij en realiseerden wij onze eerste zwembad installatie in de regio Oost-Brabant. NU, 50 jaar later, mogen wij onszelf specialist noemen en beschikken wij zelfs over zelf ontwikkelde concepten en systemen. Ook aan uw wensen in Eersel kunnen wij voldoen.

Wij kunnen ons echter goed voorstellen dat u zwembad aanleg weliswaar een goed idee vindt, maar dat u nog niet goed weet wat u wilt of wat er mogelijk is tegen welk budget. Omdat wij als zwembadbouwer dichtbij u in Eersel gevestigd zijn komen wij graag uw locatie bekijken zodat wij u in goed overleg kunnen adviseren.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Een hele stap, maar ook een hele verbetering

Een inbouw zwembad kopen vergt een investering van minimaal enkele 1000-en euro’s. Daar krijgt u veel luxe, wellness en gemak voor terug. Maar realiseer u ook dat een fraai zwembad langdurig een positieve invloed heeft op de vastgoedwaarde.

Overweeg de mogelijkheden van zwembad installatie. Nodig ons vrijblijvend uit.