Skip to content

Wat komt er allemaal kijken bij een zwembad laten plaatsen?

Van den Heuvel zwembaden

De aspecten van het installeren van een zwembad installatie.

U wilt een zwembad plaatsen in uw tuin? Dan heeft u heel wat mogelijkheden, wist u dat? Allereerst, bij ons kunt u niet terecht voor eenvoudige opbouwbaden die u ieder seizoen weer zelf opbouwt en afbreekt. Wij zijn namelijk een professionele inbouwzwembadbouwer en realiseren duurzame, professionele zwembadoplossing voor particuliere en zakelijke klanten.

Van den Heuvel is dé zwembad expert in de regio Brabant. Dat zijn wij al vanaf de jaren ‘70 van de vorige eeuw. In de loop der tijd hebben wij daardoor veel affiniteit opgedaan met de bouw van (relatief) kleinschalige zwemfaciliteiten. Wij hebben zelfs onze eigen concepten ontwikkeld om een maximaal genot onder onze klanten te bevorderen bij een minimale onderhoudslast.

Aspecten die van belang zijn bij een zwembad laten plaatsen

Wanneer wij een zwembad plaatsen dan maken wij een ontwerp op basis van uw wensen. Omvang en vorm zijn bepalend voor wat u met uw zwembad kunt doen en hoe dit in esthetische zin ingepast wordt in uw woonomgeving. Bent u bijvoorbeeld een sportieve zwemmer, is het bad vooral bestemd als kinderspeelplek of wilt u er vooral in kunnen afkoelen?

Wij bieden een brede keuze aan installatietechnieken aan die waarborgen dat de waterkwaliteit optimaal is. Daarbij hebben wij een scherp oog voor uw energierekening en het milieu.

Vanzelfsprekend vormt de afdekking van uw bad een belangrijk onderdeel van het totaalontwerp. Afgezien van een compleet zwembad plaatsen kunt u bovendien bij ons tegen aantrekkelijke kosten ook terecht voor het installeren en leveren van allerlei accessoires zoals fraai vormgegeven trappen, jetstreams maar ook voor onderhoudstools zoals netten en stofzuigers.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Het financiële plaatje

Een zwembad plaatsen brengt kosten met zich mee. Voor zo’n investering ga je niet over één nacht ijs. Van den Heuvel stelt daarom voor u vooraf een heldere offerte op zodat u ermee uit de voeten kunt. Wij hebben daarbij vele mogelijkheden om een ontwerp te realiseren dat past binnen uw budget. Dat varieert van een kleinschalig dompelbad voor afkoeling tot een multi-pool met meerdere secties voor wateractiviteit.

Neem gerust contact op!