Skip to content

Onze zwembad service voor u in Valkenswaard

Van den Heuvel zwembaden

Een uitgebreide zwembadservice in Valkenswaard.

Denk je aan zwemmen in de omgeving Valkenswaard dan denk je al gauw aan Aqua Mundo Center Parcs De Kempervennen. Het mag gezegd worden. Met zo’n openbare zwemfaciliteit heeft u de ‘Crème de la Crème’ op het gebied van recreatief zwemmen direct bij u om de hoek liggen.

Maar heeft u die toegangsprijzen al eens bekeken? En wellicht houdt u helemaal niet van een grootschalig waterpark met glij-, bubbel- en snorkelbaden. U gaat liever voor privacy en toegankelijkheid en wilt daarom een zwembad plaatsen in eigen tuin. Ja natuurlijk, want dat is pas luxe!

Van den Heuvel is uw meest betrouwbare partner in zwembadbouw in Valkenswaard

Met meer dan 50 jaar ervaring kennen wij de behoeften van verschillende doelgroepen t.a.v. thuiszwemmen door en door. Wij kunnen met een breed dienstenpakket voorzien in alle wensen die u als zwemfanaat in Valkenswaard maar heeft. Van zwembad renovatie tot zwembad onderhoud en het leveren van de fraaiste accessoires.

En over zwembad onderhoud gesproken. Dat is vaak een hekel punt hetgeen menig zwemmer doet besluiten van een eigen investering af te zien. Men heeft geen zin in al het werk. In dat geval is het handig om te weten dat Van den Heuvel door jarenlange ervaring zijn eigen totaalsysteem heeft ontwikkeld dat de onderhoudsnoodzaak beperkt. Een zwembad aangelegd door Van den Heuvel reinigt zichzelf.

Uniek overloopsysteem voor minimaal onderhoud

Alles over overloopsysteem

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Automatische bodemreiniging en rustig wateroppervlak

Alles over bodemreiniging

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Hoge waterlijn waardoor de folierand vrijwel niet zichtbaar is

Alles over onze hoge waterlijnen

Vindt u in de link hieronder
Lees meer

Beslis en geniet

De keuze om een zwembad te plaatsen in uw eigen tuin in Valkenswaard houdt in dat u in alle rust kunt genieten op ieder moment. Dat verrijkt uw leven. Realiseer u bovendien de waardevastheid van uw investering. Van Den Heuvel realiseert voor u een echte eyecatcher, fraai geïntegreerd in uw tuin. Een oase van wellness.

Heeft u al een zwembad in uw tuin in Valkenswaard maar is het verouderd? Doet u er daardoor niet veel meer mee en is het u een doorn in het oog? Informeer dan bij ons naar onze mogelijkheden op het gebied van zwembad renovatie.

Van den Heuvel zwembad service: tot uw dienst!