Vierkant zwembad

  • Onderhoudsvriendelijk zwembad
  • Zelf ontworpen systeem
  • Hoge kwaliteit voor een lage prijs
Home » Vierkant zwembad

Een vierkant zwembad dat aan al uw wensen en voorkeuren voldoet, laat u voor een aantrekkelijke prijs aanleggen door Van den Heuvel Zwembaden. Al meer dan 40 jaar zijn wij dé specialist op het gebied van aanleg, onderhoud en renovatie van zwembaden. Hierdoor zijn wij uitgegroeid tot een begrip in Brabant en omstreken. Kwaliteit en duurzaamheid: daar staan wij voor.

Een vierkant zwembad: welk type past bij u?

Een vierkant zwembad laat u plaatsen door een specialist. Ons vakkundige team is u graag zo optimaal mogelijk van dienst. Weet u al van welk materiaal u gebruik wilt maken en hoe groot uw zwembad wordt? Wij helpen u graag aan een onderhoudsvriendelijk zwembad met een stijlvol designs. Zo heeft u straks een mooi zwembad in de tuin waar u nog jaren van geniet! Uiteraard voorzien wij u graag van advies op maat zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Meer informatie en contact

Neemt u voor meer informatie over de aanleg van een vierkant of betonnen zwembad, het onderhoud of renovatiewerkzaamheden van een vierkant zwembad gerust contact met ons op. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via het nummer 0492 – 319309. U kunt ook een e-mail sturen naar info@vandenheuvelzwembaden.nl. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Interesse?

Heeft u ook zin om uw eigen, persoonlijke zwembad te te laten bouwen?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht